Τα ζητήματα δόμησης σε Επιχειρηματικά Πάρκα στο επίκεντρο Κοινοβουλευτικής παρέμβασης του Χάρη Μαμουλάκη
αγαπημένα σου στη Google
Ζητήματα δόμησης σε Επιχειρηματικά Πάρκα βρίσκονται στο επίκεντρο μιας νέας Κοινοβουλευτικής παρέμβασης του Τομεάρχη Οικονομικών & Ανάπτυξης Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Βουλευτή Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη, ο οποίος κατέθεσε ως Αναφορά προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας σχετική επιστολή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Τμήμα Ανατολικής Κρήτης (ΤΕΕ/ΤΑΚ).
Με την συγκεκριμένη επιστολή, επισημαίνεται η ανάγκη για τροποποίηση του αρ.11 του ν.4982/2022 για την αντιμετώπιση κρίσιμων ζητημάτων που προκύπτουν από την εφαρμογή του σε Επιχειρηματικά Πάρκα.
Ειδικότερα, για λόγους που αναλύονται στην επιστολή, το ΤΕΕ/ΤΑΚ υποστηρίζει την ανάγκη για την άμεση εξέταση της προτεινόμενης τροποποίησης και τη νομοθετική παρέμβαση της Πολιτείας, με στόχο τη διαμόρφωση ενός αποτελεσματικού και λειτουργικού πλαισίου για την ανάπτυξη των Επιχειρηματικών Πάρκων.
-
12 Σεπτεμβριου 2026, 08:40Κρήτη: Τραγωδία στα Χανιά – Νεκρή 19χρονη σε τροχαίο δυστύχημα στη Χαλέπα -
11 Σεπτεμβριου 2026, 21:42Τη Δευτέρα στη Νίκαια η κηδεία του Γιώργου Μαζωνάκη - Οι αντιφάσεις που οδήγησαν στη σύλληψη των δύο γιατρών -
12 Σεπτεμβριου 2026, 17:13Τουρκικά drones: Η Ελλάδα απαγορεύει τις πτήσεις σε Κάσο, Κάρπαθο και γύρω νησιά -
12 Σεπτεμβριου 2026, 21:19Καιρός: Βαρομετρικό χαμηλό θα φέρει βροχές και πτώση θερμοκρασίας -Θα επηρεάσει και την Κρήτη -
12 Σεπτεμβριου 2026, 08:16Γιώργος Μαζωνάκης: "Την πλασμαφαίρεση την έκαναν στα τυφλά" – Αντιφατικές οι καταθέσεις του προσωπικού του ιατρείου -
11 Σεπτεμβριου 2026, 13:50Νέα δημιουργική «αρχή» κάνει το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ, με τον Ρούλη Αλμπάνη στο τιμόνι του. Σήμερα το πρώτο φιλικό με τον Εργοτέλη (φωτο + βίντεο)
