Τι ζήτησε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου από την Υφυπουργό Τoυρισμού
αγαπημένα σου στη Google
Το επίμαχο θέμα των κτιριακών υποδομών της ΑΣΤΕΚ, έθεσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, στην Yφυπουργό Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη, στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, μετά από πρωτοβουλία του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συζητήθηκαν τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα τουριστικά γραφεία στην τρέχουσα περίοδο της πανδημίας, ο Δήμαρχος , επανέλαβε στην υφυπουργό, το αίτημα του Δήμου για την παραχώρηση, του κτιρίου του ΕΟΜΜΕΧ στην ΑΣΤΕΚ, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως χώρος εκπαίδευσης - πρόταση που φάνηκε να στηρίζει ενεργά και ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Μιχάλης Βλατάκης. Μάλιστα τις επόμενες μέρες ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ν΄ αποστείλει σχετικό υπόμνημα στο υπουργείο Τουρισμού.
Αναφορικά με το άνοιγμα του τουρισμού και την μετάθεση της έναρξης της τουριστικής σεζόν, στην διαδικτυακή συνάντηση, διατυπώθηκε σύμφωνα με τον ίδιο, το αισιόδοξο μήνυμα, ότι η φετινή χρονιά, θα είναι καλύτερη από την περυσινή, αν και θα ξεκινήσει σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμοδίων, τον ερχόμενο Ιούνιο.
Υπάρχει – ανέφερε- πιθανότητα παράτασης της σεζόν, γεγονός που θα εξαρτηθεί από την ζήτηση, εάν και εφόσον μετουσιωθεί σε ικανό αριθμό κρατήσεων.
-
29 Μαΐου 2026, 22:12Χανιά: Βαρύ πένθος για τον ξαφνικό χαμό του Μανόλη Βαρουξάκη -
30 Μαΐου 2026, 09:30Πένθος για την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη-Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Μαρίκα -
30 Μαΐου 2026, 08:40Αποκαλύψεις για το άγριο έγκλημα στη Μεσσαρά με θύμα τον πρόεδρο της κοινότητας Απεσωκαρίου-"Κλίμα «τρομοκρατίας" -
30 Μαΐου 2026, 07:15Γιάννης Πρεκατσουνάκης: Η Μάχη του Ηρακλείου 20-29 Μαΐου 1941 (podcast) -
31 Μαΐου 2026, 07:10Η μάχη του Ηρακλείου (20-29 Μαΐου 1941): Η πιο άγνωστη σελίδα της Μάχης της Κρήτης -
30 Μαΐου 2026, 21:10Κρήτη: Το γύρο της Ελλάδας κάνει η προσπέραση του... θανάτου στο ΒΟΑΚ (Βίντεο)
