Το γηροκομείο-κολαστήριο στα Χανιά άλλαξε όνομα και λειτουργεί κανονικά
αγαπημένα σου στη Google
Μια αποκάλυψη που σοκάρει έκανε η δικηγόρος Μαρία Παπαδάκη σε σχέση με το γηροκομείο-κολαστήριο στα Χανιά.
Η δικηγόρος ρίχνει καταγγέλει τις Αρχές για αδράνεια καθώς άφησαν το γηροκομείο να αλλάξει όνομα και να συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του σαν να μη συνέβησαν θάνατοι τροφίμων σε αυτό και βασανιστήρια.
Η ανάρτηση της δικηγόρου
«ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ για άλλη μια φορά για τα Χανιά!! Σε «Ευ ζην Care» μετονομάστηκε ο διακριτικός τίτλος της «Αγίας Σκεπής» την 28/4/22, δυνάμει τροποποίησης του καταστατικού της στην οποία προέβησαν οι συνέταιροι και διαχειριστές μέσα από τη Φυλακή!
Με νέο όνομα, κουνάει για 2η φορά κοροϊδευτικά το δάχτυλο στις οικογένειες των παθόντων αλλά και την Ελληνική Δικαιοσύνη η υπεύθυνη της εν λόγω δομής, που εξακολουθεί να τη λειτουργεί μέσα από τη Φυλακή (!!!) δυνάμει πληρεξουσίου, και το χέρι αυτό με τις προκλητικές παραλείψεις τους στηρίζουν η Αντιπεριφέρεια Χανίων και το αρμόδιο Υπουργείο, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, δηλαδή οι εποπτεύουσες αρχές.
Τα χαιρετίσματά μας αγαπητές αρχές, που εν μια νυκτί πανεύκολα κλείνετε το ψιλικατζίδικο του κάθε κακομοίρη για τυπικές παραβάσεις, αλλά τώρα…. Ουδέν!
Με τις ευλογίες σας ανενόχλητη συνεχίζει η εν λόγω «επιχειρηματικότητα». Για κάθε εχέφρονα, τούτα μοιάζουν με σενάριο ταινίας, από χώρα τριτοκοσμική. Ντροπή για λογαριασμό σας!».
Να θυμίσουμε πως από τη δικογραφία για το συγκεκριμένο γηροκομείο προέκυψαν θάνατοι συνολικά 30 ηλικιωμένων και απόπειρα ανθρωποκτονίας άλλων 8, ενώ οι συνολικοί θάνατοι που καταγράφηκαν μετά την έρευνα των Αρχών στο ίδρυμα ανέρχονται σε 293 μέσα σε διάστημα έξι ετών (από το 2015 ώς το 2021)
-
31 Μαΐου 2026, 11:58Αργία Αγίου Πνεύματος: Τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία και φροντιστήρια κλειστά – Ανοιχτά τα περισσότερα καταστήματα - σούπερ μάρκετ -
31 Μαΐου 2026, 07:10Η μάχη του Ηρακλείου (20-29 Μαΐου 1941): Η πιο άγνωστη σελίδα της Μάχης της Κρήτης -
31 Μαΐου 2026, 08:24Ηράκλειο: Συναγερμός με το "καλημέρα" στην Πυροσβεστική λόγω φωτιάς σε απόσταση αναπνοής από επιχείρηση αρτοποιείου (φωτο+ βιντεο) -
30 Μαΐου 2026, 21:10Κρήτη: Το γύρο της Ελλάδας κάνει η προσπέραση του... θανάτου στο ΒΟΑΚ (Βίντεο) -
01 Ιουνιου 2026, 13:24Hράκλειο: Θρήνος για τον 21χρονο Φοίβο που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή -
30 Μαΐου 2026, 21:47Πρόγραμμα Ανακαινίζω: Πώς θα πάρετε επιδότηση έως 95% για αναβάθμιση κατοικίας
