Τσικαλαριά Χανίων: Άγριος καβγάς σε γλέντι – 21χρονος στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις
αγαπημένα σου στη Google
Υπήρξε καβγάς μεταξύ μεθυσμένων θαμώνων ενώ ακολούθησε ξυλοδαρμός, ξημερώματα Σαββάτου.
Ένα άτομο 21 ετών τραυματίστηκε σοβαρά τα ξημερώματα του Σαββάτου κατά τη διάρκεια Κρητικού γλεντιού στο προαύλιο του Δημοτικού σχολείου Τσικαλαριών στα Χανιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων κατά διάρκεια του γλεντιού περίπου στη 1:30 τη νύχτα υπήρξε καβγάς μεταξύ μεθυσμένων θαμώνων της εκδήλωσης και ακολούθησε ξυλοδαρμός.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρέθηκε στο σημείο, παρέλαβε τον τραυματισμένο νεαρό και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Να σημειωθεί ότι το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δυσκολεύτηκε πολύ να προσεγγίσει τον τραυματία, λόγω των εκατοντάδων αυτοκινήτων που ήταν σταθμευμένα έξω από το προαύλιο του σχολείου, όπου γινόταν η εκδήλωση.
φωτογραφία : pexels
-
16 Αυγουστου 2026, 13:40Τα φρούτα που επιλέγουν 4 ενδοκρινολόγοι για καλύτερο έλεγχο του σακχάρου -
16 Αυγουστου 2026, 21:00Στους 352.000 τόνους οι εξαγωγές ελαιολάδου της Τυνησίας, οι μισές ποσότητες πήγαν στην αγορά της ΕΕ -
17 Αυγουστου 2026, 08:15Γιατί οι ξένοι οίκοι ποντάρουν στο Χρηματιστήριο Αθηνών – Το στοίχημα των τραπεζών -
16 Αυγουστου 2026, 21:31Πυρκαγιά ξέσπασε σε περιοχή στην Κριτσά Λασιθίου- Επί τόπου δυνάμεις της Πυροσβεστικής -
16 Αυγουστου 2026, 15:00Πανσέληνος Αυγούστου: Πλησιάζει η μέρα για το λαμπρότερο φεγγάρι του έτους -
17 Αυγουστου 2026, 16:05Αναστάτωση σε πτήση από το Ηράκλειο για Αθήνα - Η συγκλονιστική μαρτυρία ενός εκ των επιβατών (Βίντεο)
