Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα στην Κρήτη
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας θέτει την Κρήτη σε υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς (επιπέδου 3) για σήμερα. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος βαθμός επικινδυνότητας για πυρκαγιά (με κίτρινο χρώμα) αφορά όλους τους νομούς της Κρήτης.
Οι πολίτες πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και καλούνται να αποφεύγουν δραστηριότητες που ενδέχεται να προκαλέσουν φωτιά.
Πανελλαδικά
Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) για 18 περιφέρειες της χώρας προβλέπεται για αύριο Τρίτη 9 Ιουνίου 2025, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, που εξέδωσε η ΓΓ Πολιτικής Προστασίας.
Σύμφωνα με τον χάρτη, υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς περαν απο την Κρήτη, υπάρχει σε Αττική και Κύθηρα, Κυκλάδες, Βοιωτία, Κορινθία και Αργολίδα. Στο κίτρινο βρίσκονται επίσης περιοχές της Εύβοιας, της Σκύρου, της Λακωνίας και της Φθιώτιδας.
Δείτε τον χάρτη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας,

-
14 Απριλιου 2026, 07:15Γαβριήλ Κουρής στο newshub.gr: Ασφυκτικό το πλαίσιο οικονομικής λειτουργίας των Δήμων! (podcast) -
14 Απριλιου 2026, 16:00Ηράκλειο: Καταγγελίες εργαζομένων καθαριότητας για «πειραματισμούς» και σοβαρές ελλείψεις προσωπικού -
15 Απριλιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
14 Απριλιου 2026, 10:45Γιώργος Ευαγγέλου: Ο ήλιος την άνοιξη είναι ύπουλος, δουλεύει σιωπηλά και το δέρμα το θυμάται! Ο επικίνδυνος μύθος με τις ελιές! (podcast) -
15 Απριλιου 2026, 07:05Γιώργος Αϋφαντής: Ο πόλεμος στο Ιράν, ευκαιρία για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα! Ο Τραμπ στρατηγικά χαμένος! (podcast) -
15 Απριλιου 2026, 15:42Ανθρωποκυνηγητό στην Κρήτη: Δραπέτης φυλακών έκανε δύο επιθέσεις με μαχαίρι μέσα σε λίγη ώρα
