ΚΚΕ Κρήτης: Υποκριτική ανησυχία κυβέρνησης και τοπικών αρχων
αγαπημένα σου στη Google
Η Επιτροπή Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ σχολιάζει με ανακοίνωσή της την έξαρση της μετάλλαξης «Δ» του κορωνοϊού στην Κρήτη. H ανακοίνωση της ΕΠιτροπής έχει ως εξής:
"Οι τηλεδιασκέψεις που πραγματοποιήθηκαν αυτές τις μέρες μεταξύ των τοπικών αρχών και του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας με αφορμή την έξαρση της μετάλλαξης «Δ» του κορωνοϊού μόνο υποκριτικές μπορούν να χαρακτηριστούν ως προς την ανησυχία που εκφράζουν.
Κουβέντα δε λένε για τα υγειονομικά πρωτόκολλα - λάστιχο κατ’ εντολή του τουριστικού – ξενοδοχειακού κεφαλαίου, με τους δειγματοληπτικούς ελέγχους στις εισόδους της χώρας ή τη μη εφαρμογή των μέτρων προστασίας στις οικονομικές θέσεις στις θαλάσσιες μεταφορές.
Επιπλέον αναφορά δε γίνεται στον χαμηλό ρυθμό εμβολιασμού (μόλις 20%), λόγω κυρίως της μειωμένης διαθεσιμότητας των εμβολίων, με ευθύνη Κυβέρνησης – ΕΕ που δεν εξασφαλίζουν όλα τα διαθέσιμα εμβόλια, επειδή στηρίζουν συγκεκριμένες φαρμακοβιομηχανίες".
-
29 Μαΐου 2026, 22:12Χανιά: Βαρύ πένθος για τον ξαφνικό χαμό του Μανόλη Βαρουξάκη -
30 Μαΐου 2026, 09:30Πένθος για την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη-Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Μαρίκα -
30 Μαΐου 2026, 08:40Αποκαλύψεις για το άγριο έγκλημα στη Μεσσαρά με θύμα τον πρόεδρο της κοινότητας Απεσωκαρίου-"Κλίμα «τρομοκρατίας" -
31 Μαΐου 2026, 11:58Αργία Αγίου Πνεύματος: Τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία και φροντιστήρια κλειστά – Ανοιχτά τα περισσότερα καταστήματα - σούπερ μάρκετ -
30 Μαΐου 2026, 07:15Γιάννης Πρεκατσουνάκης: Η Μάχη του Ηρακλείου 20-29 Μαΐου 1941 (podcast) -
31 Μαΐου 2026, 07:10Η μάχη του Ηρακλείου (20-29 Μαΐου 1941): Η πιο άγνωστη σελίδα της Μάχης της Κρήτης
