Βασίλης Λαμπρινός: Χρέος της πολιτείας να ενισχύει το έργο της Μάνας
αγαπημένα σου στη Google
Ο Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Βασίλης Λαμπρινός έκανε την ακόλουθη δήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας:
"Η Παγκόσμια ημέρα της Μητέρας, τιμά την διαρκή, βαρυσήμαντη προσφορά της στην οικογένεια, στην κοινωνία, σε κάθε χώρα.
Η μάνα αποτελούσε και θα αποτελεί πάντα το στήριγμα του ανθρώπου, ως πρόσωπο της ανιδιοτελούς αγάπης, της αφοσίωσης, των αξιών που δημιουργούν τον χαρακτήρα του και καθορίζουν την πορεία του.
Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, σε έναν κόσμο υψηλών απαιτήσεων, ασταμάτητων αλλαγών, και περίπλοκων συνθηκών ζωής, ο ρόλος της εργαζόμενης μάνας, αλλά και της μη εργαζόμενης εκτός οικίας, γίνεται διαρκώς και πιο απαιτητικός. Χρειάζεται σκληρός, καθημερινός αγώνας για να ανταποκριθεί στις ποικίλες υποχρεώσεις της.
Η παρουσία και η προσφορά της μάνας είναι θεμελιακά συνδεδεμένες με την πορεία και την πρόοδο της κοινωνίας. Αποτελεί χρέος της πολιτείας να ενισχύει το έργο και την αποστολή της, διασφαλίζοντάς της αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης και εργασίας".
-
25 Ιουνιου 2026, 08:24Τι ώρα θα ανακοινωθούν σήμερα οι βαθμοί των Πανελληνίων 2026 -
25 Ιουνιου 2026, 15:12Πυρκαγιά στον αύλειο χώρο εργοστασίου στον Άγιο Ιωάννη Χωστό-Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής-Μήνυμα από 112-Σηκώθηκε ελικόπτερο (Φωτο και Βίντεο) -
24 Ιουνιου 2026, 19:45Διδάκτορας της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ ορκίστηκε ο Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού θρόνου Μελχισεδέκ Αμπελικάκης -
25 Ιουνιου 2026, 11:10Έκτακτο επίδομα 150 ευρώ ανά παιδί: Θέμα ημερών η καταβολή - Σε ποιους θα πιστωθεί τον Αύγουστο -
25 Ιουνιου 2026, 07:06Εκτός αγοράς οι συνεταιριστικές οργανώσεις λόγω των χρεών - Tι λέει στο newshub.gr το στέλεχος της ΕΘΕΑΣ Χρήστος Γιαννακάκης -
24 Ιουνιου 2026, 20:32Κερατέα: Νεκρός οδηγός αυτοκινήτου μετά από τροχαίο στη Λεωφόρο Λαυρίου
