Η σιβυλλική δήλωση Μητσοτάκη από την Ιαπωνία για τις εκλογές

«Κάποιες εκλογές θα γίνουν σίγουρα μετά το Πάσχα».
Με τη σιβυλλική αυτή δήλωση απάντησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε σύντομη συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους στο Τόκιο, ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στην Ιαπωνία.
Ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του για την ακριβή ημερομηνία που προκηρυχθούν οι εκλογές.
Συνεργάτες τους πάντως σχολίαζαν ότι βρισκόμαστε στα τελευταία μέτρα του προεκλογικού Μαραθωνίου, κάνοντας λογοπαίγνιο με την επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στον Μαραθώνα λίγες ώρες μετά την επιστροφή του στην Αθήνα.
Οι ίδιοι συνεργάτες σημείωναν ότι η επίσκεψη στην Ιαπωνία είναι το τελευταίο μεγάλο ταξίδι του κ. Μητσοτάκη στο εξωτερικό πριν από τις κάλπες.
Αντιθέτως πρόσθεταν θα κάνει τις επόμενες βδομάδες πολλές (προεκλογικές) περιοδείες εντός της χώρας.
Ως προς τη σιβυλλική δήλωση του κ. Μητσοτάκη από το Τόκιο, πολιτικοί παρατηρητές σημείωναν ότι μπορεί να σημαίνει είτε ότι οι πρώτες εκλογές θα γίνουν σε χρόνο πριν από το Πάσχα και θα ακολουθήσουν οι δεύτερες κάλπες μετά - όπως είναι ένα ευρέως διαδεδομένο σενάριο - είτε ότι ο χρόνος των εκλογών πάει λίγο προς τα πίσω, για μετά το Πάσχα.
-
25 Μαρτιου 2023, 11:54Ηράκλειο: Μαθητική παρέλαση στην πόλη για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου (φωτο)
-
25 Μαρτιου 2023, 07:10Κρήτη: Στα σκαριά μια μοναδική φωτογραφική έκθεση ρεαλιστικών αναπαραστάσεων του 1821 (ΦΩΤΟ)
-
24 Μαρτιου 2023, 18:53Νεκρός πολύ γνωστός σεφ – Κατέρρευσε ενώ μαγείρευε
-
25 Μαρτιου 2023, 17:40Συναγερμός για την εξαφάνιση 20χρονου από την Κάτω Τούμπα
-
25 Μαρτιου 2023, 15:16Ηράκλειο: Συγκίνησε τον κόσμο η παρέλαση των στρατιωτικών τμημάτων (Φώτο +Βίντεο)
-
24 Μαρτιου 2023, 18:10Το πρώτο καφέ για σκύλους άνοιξε στο Παγκράτι