Χανιά: Εθιμοτυπική επίσκεψη του εν πλω Διοικητή της Ευρωπαϊκής αεροναυτικής επιχείρησης στον Αντιπεριφερειάρχη
αγαπημένα σου στη Google
Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή πραγματοποίησε την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2026 ο Αρχιπλοίαρχος Σταύρος Πολυδώρου ΠΝ, εν πλω Διοικητής της Ευρωπαϊκής αεροναυτικής επιχείρησης EUNAVFOR MED IRINI, η ναυτική δύναμη της οποίας έχει καταπλεύσει στον Ναύσταθμο Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Αρχιπλοίαρχος Πολυδώρου ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για τη δράση και την προσφορά των στελεχών που συμμετέχουν στην επιχείρηση, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην ασφάλεια των μεταφορών αλλά και την προστασία ακτών και λιμένων στην ευρύτερη περιοχή όπου αναπτύσσεται.
Μια περιοχή που αποτελεί έναν από τους κυριότερους θαλάσσιους διαδρόμους για μεταφορά ανθρώπων και αγαθών.
Ο κ. Καλογερής συνεχάρη στο πρόσωπο του Διοικητή όλα τα πληρώματα για το σημαντικό έργο που επιτελούν και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν με την ίδια συνέπεια και αίσθημα ευθύνης την αποστολή τους σε αυτή τη δύσκολη διεθνή συγκυρία.
-
06 Οκτωβριου 2026, 07:00Σφοδρές αντιδράσεις και… προσφυγή στη Δικαιοσύνη, προκαλεί η δημιουργία Μονάδας εξαρτημένων ατόμων στην «καρδιά» του Ηρακλείου! -
05 Οκτωβριου 2026, 16:19Κρήτη: Οι βροχές έδωσαν «ανάσα» στο φράγμα Αποσελέμη- Μεγάλη η άνοδος της στάθμης (βίντεο) -
05 Οκτωβριου 2026, 19:12Απάτη με κρυπτονομίσματα: Πώς εξαπάτησαν 10.000 θύματα - Ο «Μπρέιντεν», τα δήθεν κέρδη και οι δωρεές μέχρι και σε νοσοκομεία -
06 Οκτωβριου 2026, 07:43UBS: Βλέπει ακόμα υψηλότερα τις ελληνικές τράπεζες – Μπορούν να φτάσουν και σε premium -
05 Οκτωβριου 2026, 23:32Υπόθεση Μαζωνάκη: Η 56χρονη έκανε πλασμαφαίρεση στον εαυτό της και στην κόρη της -
06 Οκτωβριου 2026, 10:45Γαβριήλ Χαρίτος: Η 7η Οκτωβρίου όπως την έζησα και όσα άλλαξαν στο Ισραήλ μετά από 3 χρόνια! (podcast)
