Βαγγέλης Γρηγοράκης: Εξηγεί γιατί η Δομή εξαρτημένων ατόμων προκαλεί φόβο και φέρνει κινδύνους για τους κατοίκους της Αγίας Τριάδας (podcast)
αγαπημένα σου στη Google
Την αγωνία των κατοίκων εκφράζει μέσα από το newshub.gr ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αγίας Τριάδας Βαγγέλης Γρηγοράκης.
Οπως λέει ο ίδιος μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε προκαλεί έντονες αντιδράσεις και προβληματισμό η προοπτική εγκατάστασης νέας δομής Βραχείας Νοσηλείας εξαρτημένων ατόμων, σε κτίριο επί της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στο Ηράκλειο.
Η επιλογή του συγκεκριμένου χώρου έχει ανοίξει έναν ευρύτερο κύκλο συζητήσεων, καθώς πρόκειται για ένα ιδιαίτερα πολυσύχναστο σημείο της πόλης, όπου λειτουργούν δεκάδες ιατρεία, εμπορικές επιχειρήσεις και άλλες κοινωνικές δομές, ενώ σε κοντινή απόσταση βρίσκονται σχολεία και εγκαταστάσεις που εξυπηρετούν ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.
Συμφωνα με τον ίδιο στο επίκεντρο των αντιδράσεων βρίσκεται, κυρίως, το ερώτημα εάν έχουν εξεταστεί επαρκώς οι ιδιαιτερότητες της περιοχής, οι συνθήκες λειτουργίας της συγκεκριμένης μονάδας, αλλά και οι επιπτώσεις που ενδεχομένως θα έχει η εγκατάστασή της στην καθημερινότητα κατοίκων, επαγγελματιών και επισκεπτών.
Ο κ. Γρηγοράκης στη διάρκεια της συνέντευξης εξηγεί γιατί οι κάτοικοι ζητούν απαντήσεις, ποια είναι τα σημεία που τους προβληματίζουν και τι προτίθενται να κάνουν προκειμένου να διασφαλίσουν ότι η φωνή της τοπικής κοινωνίας θα ακουστεί.
Μας τιμάτε εαν κάνετε εγγραφή
στο κανάλι μας στο Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgI7vd72xX-ZNWb_x7zzWJg
στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/newshub.gr
στη σελίδα μας στο twitter: https://twitter.com/NewshubG
στη σελίδα μας στο instagram: https://www.instagram.com/newshub.gr/
στη σελίδα μας στο Tik Tok: https://www.tiktok.com/@newshub.gr
-
01 Νοεμβριου 2026, 19:02Κρήτη: Μέσα στο Δεκέμβριο πληρωμές των αγροτικών ενισχύσεων - Το χρονοδιάγραμμα της ηγεσίας του Υπουργείου Αγρ. Ανάπτυξης -
01 Νοεμβριου 2026, 07:34Τέλος το ψηφιακό δίπλωμα για αυτούς τους οδηγούς -Τι αλλάζει στο Gov.gr Wallet -
01 Νοεμβριου 2026, 20:30Κωνσταντίνος Φιρινίδης: Αυτός είναι ο 37χρονος πίσω από την απάτη με την ΜΚΟ «Παιδική Χαρά» -
01 Νοεμβριου 2026, 09:53Αεροδρόμιο Ηρακλείου: "Έσπασε" το φράγμα των 10 εκατομμύριων επιβατών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά -
01 Νοεμβριου 2026, 10:52Αγροτικό πετρέλαιο: Φθηνότερο κατά 50,84 λεπτά το λίτρο από σημερα – Πώς θα γίνεται η αγορά -
01 Νοεμβριου 2026, 07:11Σουβλάκι: Πού θα βρεις το φθηνότερο και πόσο κάνει το ακριβότερο το 2026 – Οι τιμές σε Κρήτη και υπόλοιπη Ελλάδα
