Ευχές Αρναουτάκη στον Μ. Στεφανουδάκη και την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα

Ο κρητικός ακοντιστής, ήταν ο σημαιοφόρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας τιμώντας την Ελλάδα και τον τόπο καταγωγής του.
Σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Κρήτης ευχήθηκε στον πολυνίκη ακοντιστή και σε όλους τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες καλή επιτυχία.
Συγκεκριμένα ο Σταύρος Αρναουτάκης αναφέρει:
«Ένας αθλητής που μας κάνει περήφανους ως κρητικούς επί πολλά χρόνια, σηκώνει ψηλά την Ελληνική σημαία στην Παραολυμπιάδα του Παρισιού. Ο κορυφαίος ακοντιστής του κόσμου, ο Μανώλης Στεφανουδάκης, έχει κατακτήσει όλους τους τίτλους των κορυφαίων διοργανώσεων του πλανήτη κι επάξια επιλέχθηκε από την ολομέλεια της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής να είναι ο σημαιοφόρος της Ελλάδας.
Ως Περιφέρεια Κρήτης ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο Μανόλη Στεφανουδάκη καθώς και στους 36 αθλητές και τις αθλήτριες της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας!»
-
22 Απριλιου 2025, 15:50Θλίψη στα Ανώγεια: Έφυγε από τη ζωή γνωστός μαντιναδολόγος και λάτρης του μαντολίνου
-
22 Απριλιου 2025, 07:10Προς πώληση 120 ξενοδοχειακές μονάδες και τουριστικά καταλύματα τον τελευταίο μήνα-23 στην Κρήτη
-
21 Απριλιου 2025, 20:21Χανιά: Δεν κατάφερε να προσεγγίσει ελικόπτερο το σημείο όπου έπεσε ο νεαρός Ολλανδός στο Γκίγκιλο-Μεταφέρεται από επίγειες δυνάμεις
-
22 Απριλιου 2025, 13:30Απειλούν πως δεν θα μείνει αναπάντητη η νέα εκκένωση του Ευαγγελισμού (φωτογραφίες)
-
22 Απριλιου 2025, 15:08Ηράκλειο: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για την κατάληψη στον Ευαγγελισμό - Τι λένε οι πολίτες (Βίντεο)
-
21 Απριλιου 2025, 13:00Τύλισος Ηρακλείου: Το Πάσχα των νεκρών – Όταν οι άνθρωποι βρίσκουν «τρόπο» να γεφυρώσουν τη ζωή με το θάνατο