Ο Μόντο Ντουπλάντις έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ!
αγαπημένα σου στη Google
Δεύτερο παγκόσμιο ρεκόρ μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα.
Τρίτο παγκόσμιο ρεκόρ μέσα σε ένα χρόνο. Κυρίες και κύριος με δύο λέξεις: Μόντο Ντουπλάντις! Ο σπουδαίος Σουηδός αθλητής του άλματος επί κοντώ, κατέρριψε ξανά το παγκόσμιο ρεκόρ που ο ίδιος κατείχε. Βελτιώνοντας την επίδοσή του κατά 1 εκατοστό, ξεπερνώντας τα 6 μέτρα και 26 εκατοστά.
Ο Σκανδιναβός στο Diamond League της Σιλέσια στην Πολωνία, συναγωνιζόταν για ακόμη μια φορά τον εαυτό του. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες είχε κάνει παγκόσμιο με 6.25μ. Ξεκουράστηκε στην Ελλάδα απολαμβάνοντας τις διακοπές του, επιστρέφοντας στα Diamond League όντας σε εκπληκτική κατάσταση.
Το φανέρωσε στην Πολωνία όπου με 6.26μ. βελτίωσε το παγκόσμιο ρεκόρ που κατείχε. Μένει να φανεί πότε θα το ξεπεράσει κι αυτό, ένας αθλητής που πραγματικά μοιάζει να είναι… από άλλο πλανήτη!
Αφού πέρασε με άνεση τα 6.00 μέτρα, ζήτησε αμέσως να πάει για παγκόσμιο ρεκόρ. Στην πρώτη προσπάθεια στα 6.26 απέτυχε, αλλά η δεύτερη ήταν και η πανηγυρική!
-
07 Αυγουστου 2026, 12:45Σε ρόλο αεροπυρόσβεσης και τα νέα μεταγωγικά C-390 Millenium με κατάλληλο εξοπλισμό -
07 Αυγουστου 2026, 20:27Νέα φωτιά στη Σητεία - Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής -
07 Αυγουστου 2026, 18:58Σπουδαία αρχαιολογική ανακάλυψη στην Άσπενδο: Ήρθε στο φως άγαλμα του Ασκληπιού 1.800 ετών -
07 Αυγουστου 2026, 07:27Η «χαμηλή πτήση» των υδροπλάνων -
07 Αυγουστου 2026, 13:30Νέο αεροδρόμιο Καστελίου- Δήμας: Στόχος να λειτουργεί τον Νοέμβριο του 2028 -
07 Αυγουστου 2026, 08:05Φωτιά τα ξημερώματα στην Κάτω Ζάκρο Σητείας κινητοποίησε την Πυροσβεστική
