Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Λούκας Βιγιαφάνιες
Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Λούκας Βιγιαφάνιες, ωστόσο η ολοκλήρωση της μεταγραφής μόνο απλή υπόθεση δεν είναι. Ο Μορέλια Μονάρκας προσπαθεί να εξοικονομήσει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί και εξελίσσεται σε σκληρή διαπραγματεύτρια. Η ομάδα του Μεξικού δεσμεύει τον 29χρονο μεσοεπιθετικό με συμβόλαιο 800.000 ευρώ και δεν δείχνει διάθεση να του δώσει αποζημίωση, ενώ του οφείλει και περίπου 300.000 ευρώ από την φετινή περίοδο.
Οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να περιμένουν, αλλά είναι άγνωστο μέχρι πότε. Είναι προφανές πως η Μορέλια Μονάρκας δεν θέλει να «κουβαλά» ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο και θα επιδιώξει να το ξεφορτωθεί, αλλά με το μικρότερο δυνατό κόστος προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί και την σφοδρή επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στην Αθήνα.
-
15 Απριλιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
15 Απριλιου 2026, 07:05Γιώργος Αϋφαντής: Ο πόλεμος στο Ιράν, ευκαιρία για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα! Ο Τραμπ στρατηγικά χαμένος! (podcast) -
15 Απριλιου 2026, 08:50Λειψυδρία – Κρήτη: «Ανάσα» από τις βροχοπτώσεις αλλά το ζητούμενο είναι οι μόνιμες λύσεις -
15 Απριλιου 2026, 15:42Ανθρωποκυνηγητό στην Κρήτη: Δραπέτης φυλακών έκανε δύο επιθέσεις με μαχαίρι μέσα σε λίγη ώρα -
14 Απριλιου 2026, 23:16ΕΣΠΑ: Αρχίζουν οι αιτήσεις της δράσης για την ενίσχυση νέων πτυχιούχων -
15 Απριλιου 2026, 10:50Οι ανώνυμες επιστολές για οικογένειες από την Κρήτη που άνοιξαν τον «ασκό του Αιόλου» στον ΟΠΕΚΕΠΕ
