Αθλητικά

Προσθέστε το Newshub στα
αγαπημένα σου στη Google
Σε απολογία κλήθηκαν Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Αλμέιδα για τα επεισόδια στο «Καραϊσκάκης»
αγαπημένα σου στη Google
Το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της Super League κάλεσε σε απολογία για τη Μεγάλη Τετάρτη (16/4, 10:00) τις ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΑΕΚ και τον προπονητή της “Ένωσης” Ματίας Αλμέιδα (συν Παναθηναϊκό, Άρη, Αστέρα Τρίπολης) για όσα συνέβησαν στο μεταξύ τους ντέρμπι την Κυριακή (13/4).
Η πειραϊκή ομάδα κλήθηκε για υβριστικά πανό και λέιζερ, καθώς στο φύλλο αγώνα του διαιτητή και την έκθεση του παρατηρητή δεν αναφέρεται τίποτα από τις καταγγελίες των φιλοξενούμενων για επίθεση σε παίκτες της “Ένωσης” στη φυσούνα και τα αποδυτήρια του “Γ. Καραϊσκάκης” από μη διαπιστευμένα άτομα.
ertsports.gr
Κάντε μας follow:
-
15 Ιουλιου 2026, 15:12Από την Ελεύθερνα Ρεθύμνου η 24χρονη Αναστασία που έφυγε τόσο άδικα στον Πειραιά -
16 Ιουλιου 2026, 09:30Η ανάπτυξη της "αρπαχτής" γύρω από το νέο αεροδρόμιο του Καστελίου-Κανένας σχεδιασμός -
15 Ιουλιου 2026, 13:44«Έφυγε μια σπουδαία φίλη, μια σπουδαία κυρία» έγραψε ο Γιώργος Κωνσταντίνου αποχαιρετώντας την Μάρω Κοντού -
15 Ιουλιου 2026, 10:30Βαγγέλης-Μπασάρ Μούσσα: Η επιρροή της Τουρκίας στη Συρία είναι εκτεταμένη και μη αναστρέψιμη! (podcast) -
15 Ιουλιου 2026, 13:54Ηράκλειο: Μεγάλη κινητοποίηση για φωτιά στο Μελιδοχώρι – Μήνυμα από το 112, σηκώθηκε και ελικόπτερο (φωτογραφία+ βίντεο) -
16 Ιουλιου 2026, 07:15Γιώργος Βουλγαράκης: Πώς Μητσοτάκης, Τσίπρας και Σαμαράς γίνονται οι πρωταγωνιστές των εκλογών! (podcast)
