Αθλητικά
Στέφανος Τσιτσιπάς: Βρέθηκε εκτός top25 στην παγκόσμια κατάταξη για πρώτη φορά μετά το 2018

Ο πρόωρος αποκλεισμός του Στέφανου Τσιτσιπά στο Roland Garros του 2025, είχε άμεση επίπτωση και στη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη, καθώς ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας “έπεσε” πλέον στο Νο26 της ATP.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται σε σταθερή πτώση τον τελευταίο χρόνο και η κακή του πορεία στο αγαπημένο του Roland Garros, τον έφερε για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 8 χρόνια, εκτός του top25 της παγκόσμιας κατάταξης.
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα πρέπει πλέον να ανεβάσει την απόδοσή του στη συνέχεια της σεζόν, για να “μαζέψει” βαθμούς και να επιστρέψει στα επίπεδα που ήταν τα προηγούμενα χρόνια, οπότε και είχε φθάσει μέχρι και το Νο3 της παγκόσμιας
Κάντε μας follow:
-
11 Ιουνιου 2025, 07:06Κρήτη: Πυροσβέστες αντιδρούν για τις μετακινήσεις τους από κλιμάκια και τα εκατοντάδες ρεπό που τους οφείλονται!
-
12 Ιουνιου 2025, 04:59Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αποκαλύψεων συνέχεια και οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα!
-
11 Ιουνιου 2025, 20:00Ηράκλειο: Συναγερμός για την αρπαγή 14χρονης
-
11 Ιουνιου 2025, 10:26Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης!
-
11 Ιουνιου 2025, 12:00Σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ξεσκονίζουν» 80.000 επιδοτήσεις με φοντο και τη... βιολογική μελισσοκομία
-
11 Ιουνιου 2025, 07:11Στάθης Φραγκιαδάκης: «Ας ξεκινήσει έστω από τώρα η επιδότηση της πραγματικής παραγωγής των προϊόντων»