Super League: ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έβαλαν «φωτιά» στη βαθμολογία για τη δεύτερη θέση των πλέι οφ
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με ανατροπή 2-1 του Παναθηναϊκό στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός “άλωσε” ξανά την OPAP Arena, με τη νίκη 2-0 επί της ΑΕΚ, για να γίνει πλέον… σφαγή για τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στα πλέι οφ της Super League.
Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ βρίσκονται πια σε απόσταση τριών βαθμών και αναμένεται να “παλέψουν” μέχρι τέλους για τη θέση πίσω από τον ήδη πρωταθλητή Ολυμπιακό, η οποία και οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.
Ο Παναθηναϊκός παραμένει σε θέση ισχύος, παρά την ήττα στην Τούμπα, αλλά έχασε μεγάλη ευκαιρία να “καθαρίσει” την υπόθεση δεύτερη θέση και πλέον χρειάζεται νίκες κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, για να κρατήσει σίγουρα πίσω του την Ένωση και τους Θεσσαλονικείς, την ώρα που οι Πειραιώτες έδειξαν ότι δεν… χαρίζονται σε κανέναν, ακόμη και μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Τα αποτελέσματα στην 4η αγωνιστική
ΑΕΚ – Ολυμπιακός 0-2
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-1
Η βαθμολογία στα πλέι οφ
1. Ολυμπιακός 69
2. Παναθηναϊκός 56
3. ΠΑΟΚ 55
4. ΑΕΚ 53
-
24 Απριλιου 2026, 14:30Λαμπρός και φέτος ο εορτασμός του Αγίου Γεωργίου στη Μονή Επανωσήφη-Η αναφορά του Αρχιεπισκόπου στις ψευτο-καπετανιές (Φωτο) -
25 Απριλιου 2026, 14:06Ηράκλειο: Χωρίς γιγαντοοθόνη ο τελικός ΟΦΗ – ΠΑΟΚ στο Πάρκο Γεωργιάδη, λόγω κακοκαιρίας -
24 Απριλιου 2026, 14:40Η Κρήτη στους κορυφαίους προορισμούς που ταξίδεψαν οι Έλληνες το Πάσχα – Η ανατροπή της Gen Z -
25 Απριλιου 2026, 23:21"Φλέγεται" η Κρήτη: Κυπελλούχος Ελλάδας ο ΟΦΗ -
25 Απριλιου 2026, 07:15Κώστας Μελάς: Στη Μεσόγειο όλα τα σημεία ελεύθερης ναυσιπλοΐας είναι σε "κρίση", εκτός το Στενό του Γιβραλτάρ! Σκληρές οι οικονομικές συνέπειες για ευρώπη! (podcast) -
26 Απριλιου 2026, 07:10Το πανηγύρι του Αϊ Γιώργη και η τελετουργία της ευλογίας των προβάτων στην Κρήτη (Φωτο & Βίντεο)
