Τέλος η σεζόν για τον Ντέιβις, «τρέχει» να προλάβει το Μουντιάλ
αγαπημένα σου στη Google
Ο Αλφόνσο Ντέιβις αποχώρησε με πρόβλημα στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο από τον ημιτελικό του Champions League εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν, την περασμένη Τετάρτη (6/5) στο Μόναχο, και θα μείνει αρκετές εβδομάδες εκτός αγωνιστικών χώρων, όπως ανακοίνωσε η Μπάγερν.
Το μεγάλο ζήτημα για τον 25χρονο Καναδό αμυντικό αφορά βεβαίως τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο η χώρα του συνδιοργανώνει το καλοκαίρι, από κοινού με τις ΗΠΑ και το Μεξικό. Θεωρείται βέβαιο ότι ο Ντέιβις θα χάσει τα τελευταία δύο -αδιάφορα- παιχνίδια των Βαυαρών στην Bundesliga, καθώς και τον τελικό κυπέλλου με αντίπαλο τη Στουτγκάρδη (23/5) και το ερώτημα είναι αν θα προλάβει να είναι έτοιμος ως τις 12 Ιουνίου, όταν ο Καναδάς δίνει τον εναρκτήριο αγώνα του στο Μουντιάλ, με αντίπαλο τη Βοσνία.
-
26 Οκτωβριου 2026, 09:40Συντάξεις Νοεμβρίου: Από σήμερα ξεκινά η καταβολή τους-Πότε θα δοθούν τα 400 ευρώ -
25 Οκτωβριου 2026, 17:50Ηράκλειο: Μεγάλες ουρές και καθυστερήσεις στον ΒΟΑΚ τις ώρες αιχμής (Φωτο) -
26 Οκτωβριου 2026, 14:18Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Τα νεότερα για την υγεία του -
26 Οκτωβριου 2026, 07:00Αρνί, κατσίκι και μοσχάρι έχουν βγάλει «φτερά» - Τι συμβαίνει στην Κρήτη με τις τιμές στο κρέας -
26 Οκτωβριου 2026, 11:20Βολές στο κέντρο... της Δευτέρας! -
25 Οκτωβριου 2026, 18:30Έφτασαν στη Σάμο οι 421 μετανάστες από την Κρήτη - Πάνω από 2.000 μεταφορές από τον Ιούνιο (Φωτο)
