Αθλητικά

Προσθέστε το Newshub στα
αγαπημένα σου στη Google
Τένις: Πέρασε στις «16» η Μαρία Σάκκαρη
αγαπημένα σου στη Google
Στη φάση των «16» του Όπεν της Μαδρίτης προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αντιμετώπισε την Ανέτ Κονταβέιτ, στο πλαίσιο της φάσης των «32», και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην τενίστρια από την Εσθονία σύμφωνα με το iefimerida.gr.
Η Σάκκαρη επιβλήθηκε εύκολα με 6-3, 6-1 ύστερα από αγώνα διάρκειας 61 λεπτών και πήρε το «εισιτήριο» για τους «16». Εκεί η Ελληνίδα τενίστρια (Νο 19 στον κόσμο και Νο 16 στο κυρίως ταμπλό) θα αντιμετωπίσει την Καρολίνα Μούχοβα από την Τσεχία (Νο 20 στην παγκόσμια κατάταξη), η οποία έκανε την έκπληξη και απέκλεισε στους «32» την Ναόμι Οσάκα από την Ιαπωνία (Νο 2 στον κόσμο), επικρατώντας με 6-4, 3-6, 6-1.
Κάντε μας follow:
-
16 Ιουνιου 2026, 09:30Τι βλέπει η Chevron στην Ελλάδα και «μαζεύει» οικόπεδα για έρευνες σε Κρήτη, Ιόνιο και Πελοπόννησο; -
15 Ιουνιου 2026, 23:05Εκλογές Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου: Εντυπωσιακή αύξηση της ΔΗΠΑΚ -
17 Ιουνιου 2026, 07:05Ο μοναδικός Έλληνας επιβάτης του MV Hondius με τα κρούσματα χανταϊού μιλά αποκλειστικά στο Newshub.gr για την περιπέτεια σε ένα ταξίδι ζωής -
15 Ιουνιου 2026, 21:08«Η Δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων»: Η αναφορά μετά τις προφυλακίσεις για το θάνατο του Δασκαλάκη -
15 Ιουνιου 2026, 20:27Η Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης: Η Κρήτη στα 8 νησιά που ξεχώρισαν -
16 Ιουνιου 2026, 07:15Γιώργος Αϋφαντής: Η Τουρκία θα επιχειρήσει να επιβάλλει τη «γαλάζια πατρίδα» με στρατιωτικά μέσα και εμείς …πέρα βρέχει! (podcast)
