Αδιανόητη βία: 110 τραύματα από πιρούνι στο σώμα εγκύου – Νοσηλεύεται στο “Αττικόν”

Για περισσότερα από 100 τραύματα στο σώμα της εγκύου γυναίκας από την Γεωργία με «δολοφονικό όπλο» ένα πηρούνι κάνουν λόγο γιατροί και εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αττικόν, που νοσηλεύεται η 39χρονη.
Ακόμη και οι υγειονομικοί εργαζόμενοι δηλώνουν σοκαρισμένοι από την φριχτή κατάσταση που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η Γεωργιανή με δράστη τον 43χρονο σύντροφο της που συνελήφθη.
Η έγκυος που χρειάστηκε να χειρουργηθεί προκειμένου να μην χάσει το μάτι της, έφτασε στο νοσοκομείο Αττικόν αιμόφυρτη και τρυπημένη σε όλο το πρόσωπό της.
«Ήταν φριχτό από που είδαμε. Με τέτοιο μίσος να χτυπάει ο άλλος μια γυναίκα, ειδικά με πιρούνι, να της βγάλει τα μάτια, να τη σκοτώσει… ήταν φριχτή αυτή η εικόνα» δήλωσε σήμερα στο skai ο κ. Γ. Πλαγιανάκος, Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων στο Αττικόν.
Σύμφωνα με τον ίδιο η γυναίκα έχει δεχθεί αμέτρητα χτυπήματα σε όλο το πρόσωπο στο λαιμό και στα χέρια, «μπορεί και 100».
Όπως είπε ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων ο άντρας της «πρέπει να την τρύπαγε με πολύ μίσος» για να βρεθεί σε τόσο άσχημη κατάσταση.
«Η γυναίκα ήταν δυόμιση ώρες στο χειρουργείο. Το αριστερό μάτι έχει αρχίσει να βλέπει, ας ελπίζουμε να επανέλθει και το δεξί μάτι που είναι κλειστό και να πάμε όλα καλά» ευχήθηκε ο ΓΓ του Σωματείου.
Ο Γεωργιανός σύζυγος της γυναίκας εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης και συνελήφθη από τους αστυνομικούς του ΑΤ Ψυχικού.
Ποινική δίωξη για κακούργημα στον 43χρονο Γεωργιανό
Ποινική δίωξη για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, αλλά και για τα πλημμελήματα της οπλοφορίας - οπλοχρησίας ασκήθηκε σε βάρος του 42χρονου που επιτέθηκε άγρια στην έγκυο σύντροφό του, χτυπώντας την με πηρούνι σε όλο της το πρόσωπο.
Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε για να απολογηθεί στην 31η ανακρίτρια.
Γιαννάκος: «Έχουμε δει πολλά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας αλλά ποτέ κάτι τέτοιο»
Η νεαρή γυναίκα από τη Γεωργία διακομίστηκε στο «Αττικόν» με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και κινδυνεύει να χάσει την όρασή της, ενώ ο δράστης σύντροφός της, επίσης από τη Γεωργία, προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Ψυχικού και στη συνέχεια συνελήφθη και κρατείται.
«Έχουμε δει πολλά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας αλλά ποτέ κάτι τέτοιο. Η γυναίκα ήρθε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην εφημερία του Αττικού νοσοκομείου.
-
08 Οκτωβριου 2025, 16:08Χανιά: Η Εισαγγελία Εφετών ζητά την ποινική δίωξη Μητροπολίτη κι άλλων 3 Αρχιμανδριτών για υπόθεση στη Μονή Τζαγκαρόλων
-
08 Οκτωβριου 2025, 14:45Αλάγνι: Ξέρουν τις δράστες της κοπής άνω των 100 ελαιοδέντρων τους αλλά δεν μπορούν να βρουν το δίκιο τους (Φωτο)
-
09 Οκτωβριου 2025, 19:18Αγροτικές ενισχύσεις: Ξεκινά σειρά πληρωμών προς τους παραγωγούς
-
09 Οκτωβριου 2025, 08:40Χάρης Τσιόκας στο newshub.gr: «Πρέπει να δημιουργηθεί ένα πολιτικό μέτωπο για να απομακρυνθεί η ΝΔ»-Το μήνυμα του μετά τη δήλωση Τσίπρα
-
09 Οκτωβριου 2025, 11:00Ηράκλειο: Στο εδώλιο ο 79χρονος Γιάννης Ξυδάκης για το αιματηρό περιστατικό στις Μαλάδες
-
09 Οκτωβριου 2025, 15:40Ανατροπή γερανού στον ΒΟΑΚ: Ατύχημα στο έργο Άγιος Νικόλαος – Νεάπολη (φωτο)