Αγωνία για βρέφος στον Βόλο - Φόβοι ότι κατάπιε ποντικοφάρμακο
Ανησυχία προκάλεσε περιστατικό με βρέφος 19 μηνών. Χρειάστηκε επείγουσα διακομιδή ανήμερα Πρωτομαγιά από τη Σκόπελο προς τον Βόλο, έπειτα από υποψία κατάποσης επικίνδυνης ουσίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, οι γονείς του μωρού στη Σκόπελο ανησύχησαν όταν θεώρησαν πιθανό το ενδεχόμενο το βρέφος να είχε έρθει σε επαφή με ποντικοφάρμακο.
Έτσι, το παιδάκι μεταφέρθηκε άμεσα στο περιφερειακό ιατρείο του νησιού, όπου οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη διακομιδή του μωρού στο νοσοκομείο Βόλου για περαιτέρω έλεγχο και παρακολούθηση.
Η μεταφορά προς τον Βόλο άρχισε με ιδιωτικό σκάφος, ωστόσο, οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή, με ισχυρούς ανέμους, δυσχέραναν τη διαδικασία, οδηγώντας σε προσωρινή επιστροφή.
Τελικά, με τη συνδρομή δεύτερου πλωτού μέσου, του «Άξιον Εστί», που ξεκίνησε από την Αλόννησο για Σκόπελο, το βρέφος έφτασε με ασφάλεια στον Βόλο και το νοσοκομείο.
-
01 Μαΐου 2026, 07:06Ηράκλειο: Έπαιξε στοίχημα να πάρει κύπελλο ο ΟΦΗ και έταξε τα κέρδη στη Μονή Κουδουμά! (Φωτο) -
02 Μαΐου 2026, 07:06Τυμπάκι: Πρωτόγνωρο φαινόμενο να παράγονται πεπόνια σε όλη την Ελλάδα ταυτόχρονα – Οι τιμές παραγωγού δύσκολα θα έχουν διάρκεια -
01 Μαΐου 2026, 15:19Έφυγε από τη ζωή ο συγγραφέας Γιώργος Πολυράκης -
02 Μαΐου 2026, 07:00Δημήτρης Βρύσαλης: Υποστελεχωμένη η ΜΕΘ Παίδων στο ΠΑΓΝΗ - Να απολογηθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης -
01 Μαΐου 2026, 10:55Αιματηρή συμπλοκή στο Ηράκλειο: Άγρια επίθεση σε υπάλληλο μπαρ την Πρωτομαγιά -
01 Μαΐου 2026, 12:10Χρυσή Μουάτσου: Άγχος και Κατάθλιψη δεν είναι «μια φάση» αλλά ένας «εφιάλτης» για εκατομ. ανθρώπους παγκοσμίως! (podcast)
