Χειροπέδες σε 80χρονη – Έκρυβε στο σπίτι της λαθραία καπνικά προϊόντα
αγαπημένα σου στη Google
Συνελήφθησαν και δύο 46χρονοι για αντίστοιχες υποθέσεις.
Μία 80χρονη συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη επειδή έκρυβε στο σπίτι της στη Χαριλάου 1.386 λαθραία πακέτα τσιγάρα και 114 συσκευασίες καπνού. Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έφτασαν στο διαμέρισμα της ηλικιωμένης, με καταγωγή από την Αρμενία, αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες για διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων.
Σε άλλη, ανάλογη, υπόθεση αστυνομικοί της ίδιας Υπηρεσίας πέρασαν χειροπέδες σε δύο 46χρονους καθώς σε οχήματα που οδηγούσαν (ένα φορτηγό κι ένα επιβατικό) εντοπίστηκαν συνολικά 4.500 πακέτα τσιγάρα και 300 συσκευασίες καπνού που δεν διέθεταν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου. Κατά την ίδια επιχείρηση κατασχέθηκαν πέντε κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ, το οποίο φαίνεται να σχετίζεται με παράνομες δραστηριότητες.
Και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις, ξεχωριστές μεταξύ τους, σχηματίστηκαν δικογραφίες εις βάρος των συλληφθέντων για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.
-
17 Ιουλιου 2026, 16:40Περιφέρεια Κρήτης: Έκκληση στους ελαιοπαραγωγούς για τον δάκο -
17 Ιουλιου 2026, 09:10Χιλιάδες πιστοί τιμούν και φέτος τη χάρη της Αγίας Μαρίνας στο μεγαλύτερο πανηγύρι της στην Κρήτη, στην Βόνη -
17 Ιουλιου 2026, 13:50Ηράκλειο: Νέα σοβαρή βλάβη έχει προκαλέσει διακοπή ρεύματος σε μια ολόκληρη περιοχή! -
17 Ιουλιου 2026, 10:55Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής! -
17 Ιουλιου 2026, 07:20Σπύρος Κατσούλας: Η παρακμή ΗΠΑ, Ρωσίας και Κίνας ζωντανεύει φόβους τρομακτικών εξελίξεων! (podcast) -
17 Ιουλιου 2026, 07:34Netflix: Κίνδυνος για τα κέρδη-Η «βουτιά» 260 δισ. δολαρίων της μετοχής
