Πάτρα: Αστυνομικοί έσωσαν 16χρονη λίγο πριν αυτοκτονήσει – Είχε ανέβει σε τοιχίο για να πέσει
Στο παρά πέντε αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης στην Πάτρα, έσωσαν μία 16χρονη τη στιγμή που εκείνη είχε αποφασίσει να αυτοκτονήσει.
Το σοβαρό περιστατικό με την ανήλικη που ήθελε να αυτοκτονήσει, εκτυλίχθηκε -ευτυχώς με αίσια κατάληξη- το βράδυ της Πέμπτης (10.10.2024), στην οδό Κανακάρη Ρούφου, στην Πάτρα.
Όπως γράφει το tempo24.news, γυναίκα τηλεφώνησε στο 112 αναφέροντας ότι μια νεαρή κοπέλα, βρισκόταν σε ένα τειχίο (πλησίον του ΕΚΑΒ) έχει εκδηλώσει την πρόθεση να βάλει τέρμα στη ζωή της.
Στο κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης Πατρών, σήμανε συναγερμός και ομάδα αστυνομικών έφτασε στο σημείο. Εκεί εντόπισαν την 16χρονη και με λεπτούς και ψύχραιμους χειρισμούς κατάφεραν να την αποτρέψουν.
Εν συνεχεία στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε την ανήλικη.
-
01 Μαΐου 2026, 07:06Ηράκλειο: Έπαιξε στοίχημα να πάρει κύπελλο ο ΟΦΗ και έταξε τα κέρδη στη Μονή Κουδουμά! (Φωτο) -
02 Μαΐου 2026, 07:06Τυμπάκι: Πρωτόγνωρο φαινόμενο να παράγονται πεπόνια σε όλη την Ελλάδα ταυτόχρονα – Οι τιμές παραγωγού δύσκολα θα έχουν διάρκεια -
01 Μαΐου 2026, 15:19Έφυγε από τη ζωή ο συγγραφέας Γιώργος Πολυράκης -
01 Μαΐου 2026, 10:55Αιματηρή συμπλοκή στο Ηράκλειο: Άγρια επίθεση σε υπάλληλο μπαρ την Πρωτομαγιά -
02 Μαΐου 2026, 07:00Δημήτρης Βρύσαλης: Υποστελεχωμένη η ΜΕΘ Παίδων στο ΠΑΓΝΗ - Να απολογηθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης -
02 Μαΐου 2026, 15:40Ηράκλειο: Ανάστατη η περιοχή μετά το αιματηρό επεισόδιο εξω από το μπαρ - Ασύλληπτοι δυο εκ των τριών
