Στο έλεος της κακοκαιρίας η Εύβοια: Υπερχείλισε ποταμός, πλημμύρισαν σπίτια, έκλεισαν δρόμοι
αγαπημένα σου στη Google
Στο έλεος της κακοκαιρίας βρίσκεται για ακόμα μία φορά η πολύπαθη Εύβοια με τα προβλήματα να μεγαλώνουν, κατά κύριο λόγο, σε χωριά του νομού.
Απομακρυσμένα χωριά στη βόρεια Εύβοια έχουν - λόγω της κακοκαιρίας - μείνει για άλλη μια φορά χωρίς ρεύμα. Όπως αναφέρει κάτοικος της περιοχής στο evima.gr, κολώνα της ΔΕΗ έχει σπάσει στα δύο και κρέμονται καλώδια στην περιοχή της Στροφυλιάς, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει χωρίς ρεύμα χωριά της περιοχής.
Το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα τα τελευταία 24ωρα επηρεάζει ξανά την Εύβοια, όπου μέσα σε δύο ώρες έπεσε η βροχή 7 μηνών, υπερχείλισε ο ποταμός Κηρέας και οι αρχές παραμένουν σε επιφυλακή, καθώς φούσκωσε και ο ποταμός Μεσσάπιος και υπάρχει ανησυχία εκεί για τα γύρω χωριά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ.
Από χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί έχουν αναλάβει μηχανήματα έργου και συνεργεία του Δήμου που προσπαθούν να καθαρίσουν διάφορα σημεία. Τα νερά από ρέματα που υπερχείλισαν παρέσυραν δέντρα, φερτά υλικά και πλημμύρισαν σπίτια και εγκαταστάσεις, υπόγεια και ισόγεια σε όλη τη βόρεια και κεντρική Εύβοια.
Σε όλη τη διαδρομή από Αγία Άννα μέχρι τα Λουτρά Αιδηψού σημειώθηκαν κατολισθήσεις βράχων και πτώσεις δέντρων.

-
26 Οκτωβριου 2026, 09:40Συντάξεις Νοεμβρίου: Από σήμερα ξεκινά η καταβολή τους-Πότε θα δοθούν τα 400 ευρώ -
25 Οκτωβριου 2026, 17:50Ηράκλειο: Μεγάλες ουρές και καθυστερήσεις στον ΒΟΑΚ τις ώρες αιχμής (Φωτο) -
25 Οκτωβριου 2026, 07:51Βρετανία: Αποθέματα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης υπό τον φόβο κρίσεων -
25 Οκτωβριου 2026, 13:03Η πραγματική παραγωγή των φωτοβολταϊκών στην Κρήτη. Τι δείχνουν δεδομένα μιας δεκαετίας -
25 Οκτωβριου 2026, 14:12Ηράκλειο: Πλήθος κόσμου στην υπερειδική διαδρομή του 47ου Ράλλυ Κρήτης στο κέντρο της πόλης -
26 Οκτωβριου 2026, 07:00Αρνί, κατσίκι και μοσχάρι έχουν βγάλει «φτερά» - Τι συμβαίνει στην Κρήτη με τις τιμές στο κρέας
