Συνεχίζεται η Τουρκική προκλητικότητα: Χάκερς εισχωρούν σε κυβερνητικές ιστοσελίδες
Συνεχίζει της προκλήσεις της η Τουρκία καθώς η ιστοσελίδα του Υπουργείου Εργασίας δεν λειτουργεί εδώ και λίγα λεπτά αφού δέχτηκε επίθεση από Τούρκους Χάκερς.
Το προκλητικό μήνυμα των Τούρκων χάκερς αναφέρει: Για κάθε επίθεση που θα κάνετε στο Oruc Reis, θα έχετε μία απάντηση στο διαδίκτυο.
Η εικόνα που βλέπει όποιος προσπαθεί να μπει στην σελίδα του υπουργείου

Παράλληλα, τα τουρκικά αεροσκάφη προχώρησαν σε 35 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου την Τετάρτη σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο, ενώ σημειώθηκε και μία εικονική αερομαχία μεταξύ ελληνικών και τουρκικών μαχητικών.
Τα 10 συνολικά τουρκικά F-16 προέβησαν επίσης σε πέντε παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών και τέσσερα τουρκικά μαχητικά ήταν οπλισμένα.
Τα παραπάνω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες.
Ακόμη, όπως επισημαίνεται στο newshub.gr η Τουρκία προσπαθεί μέσω ενός αποκαλυπτικού χάρτη να τουρκοποιήσει την ελληνική κυριαρχία. (Δείτε τον χάρτη ΕΔΩ)
Προκλητική δήλωση Ερντογάν
Σε νέα προκλητική δήλωση προχώρησε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λέγοντας πως αν η Ελλάδα συνεχίσει τις προκλήσεις η Τουρκία θα απαντήσει με πολλαπλάσιο τρόπο.
Επίσης, αναφέρθηκε και στη συνομιλία που είχε ο ίδιος με την Άγκελα Μέρκελ, αλλά και τη συνομιλία που είχε ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Γερμανίδα Καγκελάριο.
Η δήλωση:
«Δε μπορούν να συνεχιστούν οι παρενοχλήσεις. Αν συνεχιστούν θα απαντήσουμε με πολλαπλάσιο τρόπο. Το Ορούτς Ρέις θα συνεχίσει τις έρευνες μέχρι 23 Αυγούστου. Με τη Μέρκελ μιλήσαμε και μου ζήτησε να ρίξουμε τους τόνους. Συμφωνήσαμε να δείξουμε καλή διάθεση. Ελπίζω να συμφώνησε το ίδιο και με τον Μητσοτάκη, με τον οποίο μίλησε».
Παρόμοια δήλωση έκανε και ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου λέγοντας πως «δεν θέλουμε ένταση, όμως η Ελλάδα πρέπει να συμπεριφερθεί με κοινή λογική».
Ενώ προσέθεσε: «Μην κάνει όπως έκανε πριν δυο μέρες και επιχείρησε να παρενοχλήσει το Ορούτς Ρέις. Θα πάρει την κατάλληλη απάντηση. Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε με τις χώρες της Μεσογείου.
Τέλος, είπε πως η Ελλάδα «με νταηλίκια δε μπορεί να φτάσει πουθενά».
-
15 Απριλιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
15 Απριλιου 2026, 07:05Γιώργος Αϋφαντής: Ο πόλεμος στο Ιράν, ευκαιρία για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα! Ο Τραμπ στρατηγικά χαμένος! (podcast) -
15 Απριλιου 2026, 15:42Ανθρωποκυνηγητό στην Κρήτη: Δραπέτης φυλακών έκανε δύο επιθέσεις με μαχαίρι μέσα σε λίγη ώρα -
15 Απριλιου 2026, 08:50Λειψυδρία – Κρήτη: «Ανάσα» από τις βροχοπτώσεις αλλά το ζητούμενο είναι οι μόνιμες λύσεις -
14 Απριλιου 2026, 18:10Ηράκλειο: Έριξαν μπογιές στο ιδιωτικό ΚΕΠ, ο ιδιοκτήτης του οποίου εμπλέκεται στο κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων (Φωτο) -
14 Απριλιου 2026, 23:16ΕΣΠΑ: Αρχίζουν οι αιτήσεις της δράσης για την ενίσχυση νέων πτυχιούχων
