Συντριβή Phantom: Αναβάλλεται η κηδεία του σμηναγού Δημήτρη Πέτρου – Δεν ολοκληρώθηκε η ταυτοποίηση της σορού
αγαπημένα σου στη Google
Αναβολή πήρε η προγραμματισμένη για την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου κηδεία του 37χρονου σμηναγού Δημήτρη Πέτρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα με το F-4 Phantom κατά τη διάρκεια του Athens Flying Week, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου.
Η εξόδιος ακολουθία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 12:00 το μεσημέρι στα Ιωάννινα. Ωστόσο, η διαδικασία ταυτοποίησης των σορών των δύο αεροπόρων, του Δημήτρη Πέτρου και του 40χρονου Ιωάννη Μπλέσια, δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, με αποτέλεσμα η κηδεία να μεταφέρεται σε νέα ημερομηνία.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Βορείων Τζουμέρκων, Νίκο Βαΐτση, η αναβολή οφείλεται σε διαδικαστικές εκκρεμότητες που βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη. Για την ταυτοποίηση της σορού του Δημήτρη Πέτρου έχει ήδη ληφθεί δείγμα DNA από τον πατέρα του.
-
06 Σεπτεμβριου 2026, 19:15Μαγειρική σόδα: Ένα «spa» για το πλυντήριο, πώς να τη χρησιμοποιείτε σωστά -
06 Σεπτεμβριου 2026, 13:25ΒΟΑΚ: Κλειστός από Δευτέρα 7/09 μέχρι Σάββατο 12/09 για τα έργα στο τμήμα Άγιος Νικόλαος-Νεάπολη -
07 Σεπτεμβριου 2026, 08:25ΒΟΑΚ: Διακοπή τις κυκλοφορίας από σήμερα και για 6 ημέρες στο τμήμα Άγιος Νικόλαος–Νεάπολη -
07 Σεπτεμβριου 2026, 08:12Κρήτη - ΔΕΔΔΗΕ: Πού θα διακοπεί το ρεύμα σήμερα Δευτέρα -
06 Σεπτεμβριου 2026, 17:30ΒΟΑΚ: Κλειστός για έξι ημέρες ο δρόμος Άγιος Νικόλαος–Νεάπολη, τι να γνωρίζουν οι οδηγοί με τις εναλλακτικές διαδρομές -
06 Σεπτεμβριου 2026, 16:25Γιαούρτι ή cottage cheese; Και ο νικητής είναι…
