Τέσσερις ταξιδιώτες με την νέα μετάλλαξη του ιού στην χώρα μας
Τέσσερις ακόμα ταξιδιώτες έφθασαν στη χώρα μας με «αποσκευές» τη μετάλλαξη του κορωνοϊού στη χώρα μας. Πρόκειται για γυναίκα και τρεις άνδρες, οι οποίοι μπήκαν σε καραντίνα.
Με τα τέσσερα νέα κρούσματα, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του μεταλλαγμένου στελέχους του κορωνοϊού στη χώρα μας έφθασαν τα οχτώ.
Υποχρεωτική οριζόντια 7ήμερη καραντίνα για όσους έρχονται από το εξωτερικό αποφάσισε την Παρασκευή η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.
Ειδικότερα σύμφωνα με το skai.gr, η ΥΠΑ ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό την νέα αεροπορική οδηγία που αφορά όλες τις αφίξεις επιβατών από διεθνή αεροπορικά δρομολόγια και προβλέπει 7ήμερη καραντίνα. Παράλληλα ανακοινώνονται και οι επεκτάσεις των υφιστάμενων Covid-19 notams για πτήσεις εξωτερικού, οι οποίες θα ισχύουν έως την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021 τα μεσάνυχτα.
-
18 Μαΐου 2026, 11:12Βολές στο κέντρο... της Δευτέρας! -
17 Μαΐου 2026, 07:06Δημήτρης Ψαρράς: Μετατρέπει ένα «νεκρό τοπίο» στα Αγριανά σε γη υψηλής παραγωγικότητας -
18 Μαΐου 2026, 07:00Κρήτη: Εκτεθειμένες οι περιουσίες των Ρεθυμνιωτών ελέω...Κτηματολογίου - Στα «κάγκελα» όλοι οι Δήμοι -
17 Μαΐου 2026, 13:26Τιμία Κάρα Αγίου Αποστόλου Τίτου: Με λαμπρότητα και κατάνυξη το Ηράκλειο γιορτάζει απόψε την 60η επέτειο επανακομιδής -
17 Μαΐου 2026, 07:00Ηράκλειο: Γιατί η παραλιακή δεν έχει ανακατασκευαστεί ενώ έχει «δώσει» τόσα θανατηφόρα τροχαία (Βίντεο) -
17 Μαΐου 2026, 21:38Ελευσίνα: Δύο σοβαρά τραυματίες μετά από τροχαίο
