Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για διακίνηση ναρκωτικών ακόμη και σε γήπεδα κατά την διάρκεια αγώνων
αγαπημένα σου στη Google
Ενώπιον της εισαγγελικής αρχής οδηγούνται οι συλληφθέντες που κατηγορούνται για συμμετοχή σε δύο εγκληματικές οργανώσεις διακίνησης ναρκωτικών, κατά τη διάρκεια αθλητικών εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη.
Συνολικά έγιναν 23 συλλήψεις, και μεταξύ αυτών οι φερόμενοι ως διευθύνοντες των δύο εγκληματικών ομάδων.
Προηγήθηκε έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Β. Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ. που κορυφώθηκε το προηγούμενο 24ωρο με την επιχείρηση σύλληψης των εμπλεκόμενων προσώπων. Ένας εξ αυτών εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή της νησιωτικής Ελλάδας και θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ομάδες διακινούσαν κάνναβη, ενώ η δικογραφία περιγράφει δοσοληψίες και σε κερκίδα γηπέδου. Για συμμετοχή στη μία από τις δύο ομάδες κατηγορούνται συνολικά 4 αδέλφια, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.
Η δικογραφία είναι σε βαθμό κακουργήματος και εκτός από τις πράξεις της εγκληματικής οργάνωσης και της διακίνησης ναρκωτικών φαίνεται να περιλαμβάνει και το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές ενέργειες.
-
31 Μαΐου 2026, 11:58Αργία Αγίου Πνεύματος: Τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία και φροντιστήρια κλειστά – Ανοιχτά τα περισσότερα καταστήματα - σούπερ μάρκετ -
30 Μαΐου 2026, 09:30Πένθος για την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη-Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Μαρίκα -
30 Μαΐου 2026, 08:40Αποκαλύψεις για το άγριο έγκλημα στη Μεσσαρά με θύμα τον πρόεδρο της κοινότητας Απεσωκαρίου-"Κλίμα «τρομοκρατίας" -
31 Μαΐου 2026, 07:10Η μάχη του Ηρακλείου (20-29 Μαΐου 1941): Η πιο άγνωστη σελίδα της Μάχης της Κρήτης -
30 Μαΐου 2026, 07:15Γιάννης Πρεκατσουνάκης: Η Μάχη του Ηρακλείου 20-29 Μαΐου 1941 (podcast) -
31 Μαΐου 2026, 08:24Ηράκλειο: Συναγερμός με το "καλημέρα" στην Πυροσβεστική λόγω φωτιάς σε απόσταση αναπνοής από επιχείρηση αρτοποιείου (φωτο+ βιντεο)
