Ελλάδα
Τρίπολη: Νεκρός 64χρονος μετά από συμπλοκή με ζευγάρι – Συνελήφθησαν οι δράστες
Τι αναφέρει η αστυνομία.
Νεκρός έπεσε μετά από λογομαχία η οποία οδήγησε σε συμπλοκή, ένας 64χρονος στην κοινότητα Αγίου Πέτρου της Βόρειας Κυνουρίας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 64χρονος βρέθηκε νεκρός, σήμερα τα ξημερώματα φέροντας ίχνη σωματικών βλαβών στο λαιμό και το κεφάλι, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Όπως προέκυψε από τις αστυνομικές έρευνες, το θύμα συνεπλάκη με μια 34χρονη και τον 41χρονο σύζυγό της, όταν κατά την αποχώρησή τους από την πλατεία Άγιου Πέτρου, όπου ήταν καλεσμένοι σε κοινωνική εκδήλωση (βάφτιση), δέχθηκαν λεκτική παρενόχληση από τον παθόντα .
Σύμφωνα με την Αστυνομία, αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 64χρονου.
Κάντε μας follow:
-
14 Απριλιου 2026, 16:00Ηράκλειο: Καταγγελίες εργαζομένων καθαριότητας για «πειραματισμούς» και σοβαρές ελλείψεις προσωπικού -
15 Απριλιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
15 Απριλιου 2026, 07:05Γιώργος Αϋφαντής: Ο πόλεμος στο Ιράν, ευκαιρία για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα! Ο Τραμπ στρατηγικά χαμένος! (podcast) -
15 Απριλιου 2026, 15:42Ανθρωποκυνηγητό στην Κρήτη: Δραπέτης φυλακών έκανε δύο επιθέσεις με μαχαίρι μέσα σε λίγη ώρα -
15 Απριλιου 2026, 08:50Λειψυδρία – Κρήτη: «Ανάσα» από τις βροχοπτώσεις αλλά το ζητούμενο είναι οι μόνιμες λύσεις -
14 Απριλιου 2026, 18:10Ηράκλειο: Έριξαν μπογιές στο ιδιωτικό ΚΕΠ, ο ιδιοκτήτης του οποίου εμπλέκεται στο κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων (Φωτο)
