Κήρυγμα μίσους από το Μεντβέντεφ για την Ευρώπη: Ζήτησε οι μετανάστες να διαπράττουν φρικαλεότητες
αγαπημένα σου στη Google
Σε ένα ξέσπασμα μίσους κατά της Ευρώπης προχώρησε σε ανάρτησή του σήμερα Παρασκευή το πρωί στο Telegram ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, "προφητεύοντας"... εμφύλιες συγκρούσεις.
Αρχικά ο αντιπρόεδρος του ρωσικού συμβουλίου ασφαλείας αναφέρει ότι "θα πρέπει να συγχωρήσουμε τις αδύναμες χώρες που υπέκυψαν στην αγγλοσαξονική πίεση και συνέπραξαν, έστω και παθητικά, με το αντιρωσικό πολιτικό σόου (αυτές είναι κυρίως χώρες της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής)", σημειώνοντας παράλληλα ότι "πρέπει να αγνοήσουμε τις ΗΠΑ" γιατί το "να πολεμήσουμε με την Αμερική είναι πολύ δαπανηρό: μια άμεση σύγκρουση θα σήμαινε προφανώς παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο".
Ζήτω τα πλήθη των μεταναστών που διαπράττουν φρικαλεότητες
Στη συνέχεια στρέφει τα βέλη του στην Ευρώπη: "Η Ευρώπη πρέπει να τιμωρηθεί με όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας: πολιτικά, οικονομικά και κάθε είδους υβριδικά μέσα. Και γι' αυτό είναι απαραίτητο να βοηθήσουμε τις όποιες καταστροφικές διαδικασίες στην Ευρώπη. Ζήτω οι επιθετικοί πογκρομιστές στους ιστορικούς δρόμους της!
Ζήτω τα πλήθη των μεταναστών που διαπράττουν φρικαλεότητες και καταστρέφουν με μίσος τις ευρωπαϊκές αξίες του ουράνιου τόξου!
Είθε όλα τα αποκρουστικά πρόσωπα των Ευρωπαίων γραφειοκρατών να εξαφανιστούν στο ρεύμα των μελλοντικών εμφύλιων συγκρούσεων!" δηλώνει ο πρώην πρόεδρος και πρωθυπουργός της Ρωσίας.
"Γιατί τόσο σκληρά; Πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, δεδομένων των γεγονότων;
Ένα πλοίο με νορβηγική σημαία, το Oslo Carrier 3, αρνήθηκε να διασώσει Ρώσους ναύτες από το βυθιζόμενο Ursa Major στη Μεσόγειο.
Χρειάζονται περαιτέρω εξηγήσεις; Αυτό δεν μπορεί να συγχωρεθεί!", τόνισε ο ίδιος.
"Θα ενεργήσουμε, γιατί είναι γραμμένο: ‘O δίκαιος θα ευφρανθεί, όταν δει την εκδίκηση’, θα νίψει τα πόδια του στο αίμα του ασεβή’’ (Ψαλμός 58:10)", κατέληξε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας.
-
01 Ιουνιου 2026, 13:24Hράκλειο: Θρήνος για τον 21χρονο Φοίβο που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή -
02 Ιουνιου 2026, 11:25Η αμιβανταμάμπη εξαφάνισε πλήρως καρκινικούς όγκους σε ασθενείς- «Πρωτοφανή αποτελέσματα» λένε οι ειδικοί -
02 Ιουνιου 2026, 13:45Ηράκλειο: Ο Αντώνης Σαμαράς ανοίγει τον κύκλο εκδηλώσεων του «ΝΟΗΜΑ - ΚΡΗΤΗ» -
01 Ιουνιου 2026, 07:15Γιώργος Αϋφαντής: Η Κυβέρνηση έτοιμη να πετάξει πετσέτα στο … ρίνγκ! Ο λαός σε επαγρύπνηση και εγρήγορση για τα εθνικά μας! (podcast) -
01 Ιουνιου 2026, 16:40Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Χτυπούσε την 39χρονη με τη ζώνη, σοκάρουν οι μαρτυρίες γειτόνων -Όσα υποστήριξε ο δράστης -
01 Ιουνιου 2026, 08:40Δολοφονία στην Καλαμάτα: 41χρονος σκότωσε τη σύζυγό του
