Αντί για λουλούδια… ασθενοφόρο! Ρώσος άνδρας έκλεψε όχημα για να εντυπωσιάσει στο ραντεβού

Ένας μεθυσμένος άνδρας από την περιοχή Νίζνι Νόβγκοροντ στη Ρωσία έκλεψε ένα ασθενοφόρο για να ...εντυπωσιάσει το ραντεβού του, ανέφερε το Υπουργείο Εσωτερικών.
«Ένας 60χρονος κάτοικος της περιοχής με μακρύ ποινικό μητρώο, παρατηρώντας ότι ο οδηγός του οχήματος έκτακτης ανάγκης ήταν αφηρημένος και είχε αφήσει τα κλειδιά στη μίζα, εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και έκλεψε το όχημα, θέλοντας να εντυπωσιάσει το αντικείμενο της αγάπης του φτάνοντας στο ραντεβού τους με στυλ», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Οι γιατροί είδαν τι συνέβη και κάλεσαν την αστυνομία, η οποία συνέλαβε αμέσως τον άνδρα. Η εξέταση έδειξε ότι ο άνδρας ήταν μεθυσμένος. Έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εναντίον του για κλοπή και επανειλημμένη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο άνδρας μπορεί να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και πέντε ετών.
-
22 Οκτωβριου 2025, 19:20Ηράκλειο: Το τελευταίο αντίο αύριο στη 32χρονη Ροδάνθη που “έφυγε” πρόωρα – Θλίψη για τη μητέρα δύο παιδιών
-
22 Οκτωβριου 2025, 10:50Ηράκλειο: Το γκρέμισαν αφού το αποκατέστησαν-Ήταν το τελευταίο ίχνος του βιομηχανικού χαρακτήρα της περιοχής (Φωτο)
-
23 Οκτωβριου 2025, 11:40Euroleague: Συνελήφθη ο διαιτητής Ούρος Νίκολιτς-Βρέθηκαν 250.000 ευρώ στο σπίτι του
-
22 Οκτωβριου 2025, 17:55Δικταίον Άντρον: Παρατεταμένο κλείσιμο, καθυστερήσεις στα έργα και αγωνία επιχειρηματιών, εργαζομένων και παραγωγών στο Οροπέδιο Λασιθίου
-
22 Οκτωβριου 2025, 13:44Ηράκλειο: Συνελήφθησαν πατέρας και γιος για το μαχαίρωμα στις Μοίρες
-
22 Οκτωβριου 2025, 10:25Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης!