Πενθήμερο Lockdown στη Μελβούρνη
αγαπημένα σου στη Google
Lockdown για πέντε ημέρες, ως την ερχόμενη Τετάρτη, επιβάλλεται στην πολιτεία Βικτόρια της Αυστραλίας μετά τον εντοπισμό συνολικά 13 κρουσμάτων του SARS-CoV-2 σε ξενοδοχείο της Μελβούρνης όπου τίθενται σε καραντίνα άνθρωποι που έχουν μολυνθεί από τον νέο κορονοϊό.
«Επειδή (ο ιός) είναι πολύ μολυσματικός και κινείται πολύ γρήγορα, πρέπει να σπάσουμε την αλυσίδα», εξήγησε ο επικεφαλής της κυβέρνησης της πολιτείας κ. Ντάνιελ Άντριους κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Μελβούρνη.
Οι κάτοικοι πρέπει να μείνουν σπίτι, εξαιρουμένων όσων κρίνεται ότι είναι απολύτως απαραίτητο να συνεχίσουν να δουλεύουν με φυσική παρουσία, των επισκέψεων σε γιατρούς, των επισκέψεων σε καταστήματα που πωλούν τρόφιμα και των εξόδων για σωματική άσκηση, πρόσθεσε ο πολιτειακός πρωθυπουργός.
Το Australian Open, ένα από τα γνωστότερα τουρνουά τένις παγκοσμίως, θα συνεχίσει να διεξάγεται, αλλά χωρίς θεατές στις κερκίδες.
-
02 Σεπτεμβριου 2026, 23:06Κρήτη: Δείπνο Ανδρουλάκη σε βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο Ψυχρό -
02 Σεπτεμβριου 2026, 08:20Ηράκλειο: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 67χρονου σέρφερ- Συνεχίζονται οι έρευνες -
02 Σεπτεμβριου 2026, 16:20KatsounaDES Tour: Το κρητικό ταξιδιωτικό project που σε μόλις 3 μήνες πέρασε από το YouTube στην τηλεόραση -
02 Σεπτεμβριου 2026, 07:17Σοφία Καλαμαντή: Το «κόμμα Σαμαρά» συνιστά κίνδυνο για τη συσπείρωση της ΝΔ! (podcast) -
02 Σεπτεμβριου 2026, 08:05Καιρός: Αίθριος στην Κρήτη- Κοκτέιλ ζέστης, τοπικών καταιγίδων και αφρικανικής σκόνης στην υπόλοιπη Ελλάδα -
02 Σεπτεμβριου 2026, 07:00Περιφέρεια Κρήτης: Η πολιτική στον τομέα του ελαιολάδου - Τι λέει ο Σταύρος Αρναουτάκης στο newshub.gr για λάδι και δακοκτονία
