Τραγωδία στην Τουρκία: Νταλίκα μπήκε στο αντίθετο και έπεσε σε ΙΧ που περίμεναν σε φανάρι, ένας νεκρός και 10 τραυματίες (βίντεο)
αγαπημένα σου στη Google
Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και ακόμη 10 τραυματίστηκαν σε τροχαίο στην περιοχή Kadinhani, στην επαρχία Ικονίου της Τουρκίας, όταν φορτηγό πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω σε τέσσερα οχήματα που περίμεναν σε κόκκινο φανάρι.
Το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 15:00 την Πέμπτη, στον αυτοκινητόδρομο Ικονίου - Αφιόν Καραχισάρ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες των τουρκικών μέσων ενημέρωσης, το φορτηγό κινούνταν προς το Ικόνιο όταν, πλησιάζοντας στα φανάρια, ο οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχό του, πιθανότατα λόγω βλάβης στα φρένα.
Το βαρύ όχημα αρχικά μετακινήθηκε από τη δεξιά στην αριστερή λωρίδα και στη συνέχεια πέρασε στο αντίθετο ρεύμα. Εκεί προσέκρουσε με σφοδρότητα σε τρία αυτοκίνητα και ένα φορτηγό, τα οποία βρίσκονταν σταματημένα στο φανάρι.
Από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή του ένας 65χρονος οδηγός ενός από τα αυτοκίνητα, ενώ ακόμη 10 άνθρωποι τραυματίστηκαν. Οι τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής, όπου και νοσηλεύονται.
Τη στιγμή της σύγκρουσης κατέγραψε κάμερα άλλου οχήματος που βρισκόταν στο σημείο.
-
27 Οκτωβριου 2026, 15:10Σε αναμονή για νέα παράταση στο ΟΣΔΕ αλλά και για προκαταβολή βασικής ενίσχυσης -
27 Οκτωβριου 2026, 12:10Στα σκαριά οι επιδοτήσεις για αντλίες θερμότητας και ηλιακούς θερμοσίφωνες -
27 Οκτωβριου 2026, 08:48Εφορία: Ρύθμιση οφειλών σε 120 δόσεις – Τι αλλάζει: Ποια είναι τα οφέλη για τους οφειλέτες -
28 Οκτωβριου 2026, 11:50ΟΦΗ: Στη Λάρισα για το Κύπελλο Ελλάδας – Στις 19:30 η αναμέτρηση με την ΑΕΛ, ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στην Τούμπα -
28 Οκτωβριου 2026, 12:10Ηράκλειο: Παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στο κέντρο της πόλης-Με λαμπρότητα οι εκδηλώσεις τιμής (φωτο + βιντεο) -
27 Οκτωβριου 2026, 15:40Στη σκιά των σοβαρών προβλημάτων στο τούνελ του Σεληναρίου έρχεται Κρήτη ο Χρ. Δήμας-Παραδίδει σε κυκλοφορία τα πρώτα 10 χιλ του ΒΟΑΚ
