Ακυρώθηκε η συνάντηση των Κρητικών κτηνοτρόφων με Χατζηδάκη
αγαπημένα σου στη Google
Ακυρώνεται η προγραμματισμένη για αύριο συνάντηση της Παγκρήτιας Συντονιστικής των Κτηνοτρόφων με τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Κ. Χατζηδάκη στην Αθήνα.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Παγκρήτιας Συντονιστικής:
"Ο λόγος της ακύρωσης αφορά το γεγονός ότι από την πλευρά μας είχε ζητηθεί η συνάντηση να πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή όλων των φορέων της Κρήτης, προκειμένου να διασφαλιστεί πλήρης θεσμική εκπροσώπηση και ολοκληρωμένη συζήτηση των ζητημάτων που αφορούν τον αγροτικό κόσμο του νησιού. Ωστόσο, το αίτημα αυτό δεν έγινε αποδεκτό.
Η Παγκρήτια Συντονιστική θεωρεί ότι οι αποφάσεις που επηρεάζουν την Κρήτη πρέπει να λαμβάνονται με τη συμμετοχή και τη φωνή όλων των εμπλεκόμενων θεσμών. Για τον λόγο αυτό, κρίνεται ότι δεν υφίστανται οι αναγκαίες προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή της συνάντησης.
Η Επιτροπή παραμένει στη διάθεση του Υπουργείου για τον προγραμματισμό νέας συνάντησης, όταν θα διασφαλιστεί η παρουσία όλων των φορέων της Κρήτης, όπως αρχικά είχε ζητηθεί".
-
25 Ιουνιου 2026, 15:12Πυρκαγιά στον αύλειο χώρο εργοστασίου στον Άγιο Ιωάννη Χωστό-Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής-Μήνυμα από 112-Σηκώθηκε ελικόπτερο (Φωτο και Βίντεο) -
24 Ιουνιου 2026, 19:45Διδάκτορας της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ ορκίστηκε ο Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού θρόνου Μελχισεδέκ Αμπελικάκης -
25 Ιουνιου 2026, 08:24Τι ώρα θα ανακοινωθούν σήμερα οι βαθμοί των Πανελληνίων 2026 -
25 Ιουνιου 2026, 11:10Έκτακτο επίδομα 150 ευρώ ανά παιδί: Θέμα ημερών η καταβολή - Σε ποιους θα πιστωθεί τον Αύγουστο -
25 Ιουνιου 2026, 07:06Εκτός αγοράς οι συνεταιριστικές οργανώσεις λόγω των χρεών - Tι λέει στο newshub.gr το στέλεχος της ΕΘΕΑΣ Χρήστος Γιαννακάκης -
24 Ιουνιου 2026, 20:32Κερατέα: Νεκρός οδηγός αυτοκινήτου μετά από τροχαίο στη Λεωφόρο Λαυρίου
