Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Έκαναν το χωριό τους να... λάμπει (Φωτο)
αγαπημένα σου στη Google
Σε μία κίνηση ουσίας που μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση, προχώρησαν οι κάτοικοι της Δημοτικής Κοινότητας Πολυθέας, οι οποίοι μέσα σε δύο Σαββατοκύριακα καθάρισαν τον οικισμό από σκουπίδια, κλαδιά και κάθε λογής αντικείμενα που κάποιοι πετούν χωρίς δεύτερη σκέψη, μη αντιλαμβανόμενοι ότι ο χώρος που ζούμε αποτελεί το δέυτερο σπίτι μας.

Οι κάτοικοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Πολυθέας Πόπης Βιδάκη, άφησαν τη βολή του Σαββατοκύριακου ή τις δουλειές τους και απέδειξαν στην πράξη ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι πρωτίστως στοιχείο Πολιτισμού. Ενδεικτικό της ποσότητας των σκουπιδιών που μάζεψαν οι κάτοικοι, το γεγονός ότι χρειάστηκε φορτηγό του Δήμου για να τα μεταφέρει.

Ο τόπος μας χρειάζεται ευαισθητοποιημένα άτομα, που σέβονται το περιβάλλον στο οποίο ζουν! Η καθαριότητα και η καλαισθησία, είναι υπόθεση όλων μας.

-
29 Μαΐου 2026, 22:12Χανιά: Βαρύ πένθος για τον ξαφνικό χαμό του Μανόλη Βαρουξάκη -
30 Μαΐου 2026, 09:30Πένθος για την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη-Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Μαρίκα -
30 Μαΐου 2026, 08:40Αποκαλύψεις για το άγριο έγκλημα στη Μεσσαρά με θύμα τον πρόεδρο της κοινότητας Απεσωκαρίου-"Κλίμα «τρομοκρατίας" -
30 Μαΐου 2026, 07:15Γιάννης Πρεκατσουνάκης: Η Μάχη του Ηρακλείου 20-29 Μαΐου 1941 (podcast) -
31 Μαΐου 2026, 11:58Αργία Αγίου Πνεύματος: Τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία και φροντιστήρια κλειστά – Ανοιχτά τα περισσότερα καταστήματα - σούπερ μάρκετ -
31 Μαΐου 2026, 07:10Η μάχη του Ηρακλείου (20-29 Μαΐου 1941): Η πιο άγνωστη σελίδα της Μάχης της Κρήτης
