Κρήτη

Προσθέστε το Newshub στα
αγαπημένα σου στη Google
Εκδήλωση για τη δωρεά μυελού των οστών: Μια πράξη ζωής
αγαπημένα σου στη Google
Σε μία σπουδαία «πράξη ζωής» απευθύνει πρόσκληση σε όλους ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Ηλιαχτίδα» την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου στις 17:30 μ.μ., στον χώρο του σχολείου, για δωρεά μυελού των οστών.
Όπως αναφέρει ο Σύλλογος: «Γίνε δότης μυελού των οστών…Γίνε η ελπίδα κάποιου συναθρώπου μας!!! Μια απλή διαδικασία, μπορεί να χαρίσει το πολυτιμότερο δώρο…την ίδια τη ζωή!!
Η δωρεά μυελού των οστών δεν κοστίζει τίποτα για μας, αλλά μπορεί να σώσει έναν άνθρωπο που παλεύει για τη ζωή του απέναντι σε μια σοβαρή ασθένεια. Ας είμαστε όλοι εκεί γονείς, δάσκαλοι, φίλοι, όσοι πιο πολλοί μπορούμε για το κοινό καλό!!!».
Κάντε μας follow:
-
10 Ιουνιου 2026, 15:50Θλίψη στον ορειβατικό κόσμο της Κρήτης για την απώλεια του Μανόλη Δακανάλη -
10 Ιουνιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
10 Ιουνιου 2026, 18:40Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Έρχεται «δεύτερη ευκαιρία» για 30.000 χωρίς νέα αίτηση -
09 Ιουνιου 2026, 18:55Κρήτη: «Μας καταστρέφουν και φοβόμαστε να μιλήσουμε» - Σε απόγνωση λόγω της παράνομης βόσκησης σε περιοχές της Μεσαράς -
10 Ιουνιου 2026, 07:00Σταύρος Γαβαλάς: «Στον αυτόματο πιλότο» φέτος η ενεργοποίηση των δικαιωμάτων και αυτός… «δεν λειτουργεί»! -
10 Ιουνιου 2026, 16:42Ο ΟΦΗ ξεκινά το ταξίδι στην Ευρώπη: H επίσκεψη στο Παγκρήτιο, η παρουσίαση της UEFA και η άδεια της ΕΠΟ
