Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού στην Κρήτη: Προσαγωγή άνδρα που υποστηρίζει ότι τον εντόπισε με «κβαντική τεχνολογία»
αγαπημένα σου στη Google
Στην Ασφάλεια Χανίων προσήχθη άνδρας, ο οποίος υποστηρίζει ότι γνωρίζει πού βρίσκεται ο 33χρονος γιατρός Αλέξης Τσικόπουλος, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από τις 7 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, o προσαχθείς κλήθηκε από τις Αρχές να δώσει εξηγήσεις για τους ισχυρισμούς του, καθώς ανέφερε ότι μέσω «κβαντικής τεχνολογίας» έχει καταφέρει να εντοπίσει ίχνη του αγνοούμενου.
Όπως φέρεται να υποστήριξε, είχε λάβει από την οικογένεια του 33χρονου τρίχες του αγνοούμενου, τις οποίες τοποθέτησε σε ειδικό μηχάνημα. Μέσω διαδικασίας που –όπως ισχυρίζεται– βασίζεται στην κβαντική φυσική και τη χρήση δορυφόρων, ανέφερε ότι εντόπισε ίχνη του Αλέξη Τσικόπουλου στην περιοχή του λιμανιού της Σούδας.
Ωστόσο, σύμφωνα με τους ίδιους ισχυρισμούς, δεν κατέστη δυνατός ο ακριβής εντοπισμός του, καθώς –όπως είπε– ο αγνοούμενος «κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα».
-
13 Ιουνιου 2026, 07:06Καταγγελία Ηρακλειώτη: Μας δάγκωσαν κοριοί όταν καθίσαμε στο σαλόνι πλοίου της γραμμής (Φωτο) -
13 Ιουνιου 2026, 19:58Ηράκλειο: Τραγικό τροχαίο με θύμα έναν 50χρονο μοτοσικλετιστή σημειώθηκε στο δρόμο στα Πεζά -
13 Ιουνιου 2026, 12:27Δυο Ελληνίδες, η μια από την Κρήτη, στο 3ο Παγκόσμιο Forum Νέων Αποθεμάτων Βιόσφαιρας, η Δρ. Κατερίνα Μανταδάκη στο newshub.gr (podcast) -
13 Ιουνιου 2026, 07:00Ραγδαίες εξελίξεις για τους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου που προχωρούν σε πρωτοφανείς κινήσεις! -
13 Ιουνιου 2026, 19:08Σημαντική αύξηση στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια - Η εικόνα στην Κρήτη -
13 Ιουνιου 2026, 07:26Κώστας Πικραμένος: Από τη Γάζα στον Άγιο Νικόλαο, πώς στήνει η Χαμάς τα δίκτυά της στην Ευρώπη! (podcast)
