Φαράγγι Σαμαριάς: Ανοιχτό για τους επισκέπτες την Πέμπτη

Ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, λαμβάνοντας υπόψη το επικαιροποιημένο προγνωστικό δελτίο της ΕΜΥ που αναφέρει, ότι για αύριο, προβλέπονται βροχοπτώσεις έως 2 mm και ριπές ανέμων έως 6 μποφόρ, οι οποίες είναι κάτω των εγκεκριμένων ορίων που έχουν εγκριθεί από την Αντιπεριφέρεια Χανίων, ανακοινώνει ότι, το φαράγγι της Σαμαριάς θα είναι προσβάσιμο για τους επισκέπτες την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2025 και από τις δύο εισόδους του.
Λόγω και της πρόσφατης αστάθειας του καιρού, παρακαλούνται οι επισκέπτες να είναι προσεκτικοί κατά την διέλευση τους και να λαμβάνουν τα αναγκαία μέτρα ατομικής προστασίας.
Σε περίπτωση επικαιροποιημένης πρόγνωσης από την ΕΜΥ για επιδείνωση του καιρού θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση αύριο στις 06:30 το πρωί.
-
08 Οκτωβριου 2025, 16:08Χανιά: Η Εισαγγελία Εφετών ζητά την ποινική δίωξη Μητροπολίτη κι άλλων 3 Αρχιμανδριτών για υπόθεση στη Μονή Τζαγκαρόλων
-
08 Οκτωβριου 2025, 14:45Αλάγνι: Ξέρουν τις δράστες της κοπής άνω των 100 ελαιοδέντρων τους αλλά δεν μπορούν να βρουν το δίκιο τους (Φωτο)
-
08 Οκτωβριου 2025, 07:00Ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης-Κύπρου: Σε ποια συμφέροντα οφείλεται το «κρυφτούλι» της Λευκωσίας;
-
07 Οκτωβριου 2025, 09:35«Τα δολάρια έπεφταν "βροχή" για τον Γρηγόρη Σαμόλη στη Νέα Υόρκη!» (βίντεο + φωτο)
-
08 Οκτωβριου 2025, 09:59Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης!
-
07 Οκτωβριου 2025, 16:09Ηράκλειο: Τροχαίο ατύχημα στην Λ. Κνωσσού: Όχημα κατέληξε στις μπάρες