Ηράκλειο: Έπιασε σπάνιο θηρευτή μέσα στο ενετικό λιμάνι (φωτογραφίες)
αγαπημένα σου στη Google
Ενα ψάρι που δε συναντάς καθόλου συχνά μέσα στο λιμάνι του Ηρακλείου είναι αυτό που έπιασε σημερα ένας ερασιτέχνης ψαράς, ο οποίος αρέσκεται στο να απολαμβάνει το αγαπημένο του χόμπυ, εντός του ενετικού λιμενα της πολης.
Ο λόγος για τον κ. Γιώργο που εκμεταλλευόμενος την απελευθέρωση του ψαρέματος, από τα αυστηρά απαγορευτικά μέτρα λόγω κορωνοιου, πήγε και σημερα να απολαύσει τη μέρα και το ψάρεμα με το καλάμι του.


Αυτό που έπιασε όμως τον εξέπληξε, καθως όπως είπε και ο ίδιος στο newshub.gr είναι σπάνιο να καταφέρει να πιάσει κανείς μια πελαγίσια (αγρια) τσιπούρα μέσα στο λιμάνι!
Το ψάρι, βάρους 2 κιλών και 135 γραμμαρίων, είναι - συμφωνα με τον κ. Γιωργο «μια τσιπούρα διαφορετική από αυτές που συνήθως βρίσκουμε στα σούπερ μάρκετ και τα ιχθυοπωλεία. Δεν τις βρίσκεις συχνά μέσα στο λιμάνι και σε άλλα τέτοια σημεία. Όμως πιθανότατα έρχονται εδώ σε αναζήτηση τροφής», αναφέρει.


Σημειώνεται ότι το θέαμα, προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών εκ των πολιτών που εκείνη την ώρα έκαναν τη βόλτα τους στον Κούλε και μάλιστα δεν ηταν λίγοι εκείνοι που απαθανάτισαν τη... στιγμη.
-
23 Αυγουστου 2026, 09:20Συγκίνηση στο γάμο της Χριστίνας και του Στιβ στην Άρβη (Βίντεο) -
23 Αυγουστου 2026, 07:00Το φαράγγι και οι πηγές του Κουρταλιώτη στο νότιο Ρέθυμνο-Ένας επίγειος παράδεισος (Φωτο) -
23 Αυγουστου 2026, 11:40Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Όλες οι ημερομηνίες των πληρωμών -
23 Αυγουστου 2026, 07:06Καύσιμα: Τι φοβάται η αγορά από την 1η Σεπτεμβρίου - Στην κορυφή η Ελλάδα στην αύξηση της τιμής ντιζελ -
22 Αυγουστου 2026, 15:0129 ιστορικά ξενοδοχεία «Ξενία» παίρνουν ξανά ζωή - Μεταξύ αυτών και του Ηρακλείου- Τα σχέδια και οι επενδύσεις για την επαναλειτουργία τους -
22 Αυγουστου 2026, 09:38ΔΕΘ 2026: Το πακέτο Μητσοτάκη, τα 13 δισ. του χρέους και το στοίχημα των αναβαθμίσεων
