Ηράκλειο: Σε τοίχο προσέκρουσε με τη μηχανή ο 61χρονος που έχασε τη ζωή του - Διπλή τραγωδία στην Κρήτη
αγαπημένα σου στη Google
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στο Ηράκλειο. Συμφωνα με πληροφορίες ο 61χρονος ο οποίος οδηγούσε τη μηχανή του ενώ ήταν στο Κορακοβούνι, για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του δικύκλου, με συνέπεια να πέσει σε τοίχο σπιτιου.
Μια σύγκρουση που ήταν μοιραία για τον ηλικιωμένο άνδρα.
Όπως έγραψε το newshub.gr στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, ώστοσο κατά τη μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου ο 61χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.
Στη Σητεία
Υπενθυμίζεται ότι μια δεύτερη τραγωδία σημειώθηκε στην Κρήτη σήμερα, Πέμπτη 12 Μαρτίου στην Κρήτη, καθώς ένας 23χρονος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο δυστύχημα στη Σητεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες μια μηχανή στην οποία επέβαιναν δύο άνδρες συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες με αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονου αναβάτη.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δεύτερος αναβάτης της μηχανής τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Και τραυματίας
Ενώ ένα ακόμη ατύχημα, το οποίο αναδεικνύει με τον πλέον δραματικό τρόπο την κακή κατάσταση των υποδομών στην καρδιά της Ιεράπετρας, σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στα γραφικά αλλά παραμελημένα στενά της Κάτω Μεράς.
Ένας οδηγός μηχανής delivery, που εκτελούσε το δρομολόγιό του, βρέθηκε στο έδαφος όταν το δίκυκλό του «συνάντησε» μια σημαντική βλάβη στο οδόστρωμα, σε σημείο όπου έλειπε κομμάτι από το παραδοσιακό πλακόστρωτο.
Η πτώση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού, ο οποίος μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας για την παροχή των πρώτων βοηθειών και την εκτίμηση της κατάστασής του.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Αστυνομίας για την καταγραφή του συμβάντος και τη διερεύνηση των συνθηκών, με την κακοτεχνία στο οδόστρωμα να αποτελεί το κεντρικό σημείο της έρευνας συμφωνα με το radiolasisthi.gr.
Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν αποτελεί μεμονωμένο γεγονός με τους κατοίκους να ζητουν τη λήψη μέτρων
Διαβάστε επισης:
Θανατηφόρο τροχαίο στο Ηράκλειο - Νεκρός 61χρονος οδηγός μηχανής
https://www.newshub.gr/el/kriti/thanatiforo-trochaio-sto-irakleio-nekros-61chronos-odigos-michanis
-
25 Αυγουστου 2026, 16:31Δημήτρης Κόκοτας: Ο γιoς του θρύλου που χάραξε τη δική του πορεία - Οι επιτυχίες, η οικογένεια και η μάχη που συγκλόνισε -
25 Αυγουστου 2026, 08:15ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ Εξ Απορρήτων: Η ιστορία της ΕΥΠ (Μέρος 3ο) - Η κρίσιμη δεκαετία του 1990 - Από τον Γρυλλάκη στα Ίμια! (podcast) -
25 Αυγουστου 2026, 11:19“Πράσινο φως” για την οριστική μελέτη του Αρχαιολογικού Μουσείου Ρεθύμνου -
25 Αυγουστου 2026, 07:06Ηράκλειο: Μια τούρτα γενεθλίων ενός 12χρονου αγοριού, με γεύση από τον... κυπελλούχο ΟΦΗ! -
26 Αυγουστου 2026, 12:44ΕΑΣΗ: Κίνδυνος να χαθούν οι αγροτικές επιδοτήσεις- Δεν λειτουργεί το σύστημα δηλώσεων ΟΣΔΕ -
26 Αυγουστου 2026, 07:15Πέτρος Παπακωνσταντίνου: Πληρώνουμε τη μεγαλομανία και την ανασφάλεια Ερντογάν! Αντιδρά στον άξονα Ινδίας - Ισραήλ - Κύπρου - Ελλάδας (podcast)
