Ηράκλειο: Υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε σε μάντρα στο Γιόφυρο (φωτογραφίες+βίντεο)
Υπό έλεγχο τέθηκε από την πυροσβεστική Υπηρεσία η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί στην περιοχή του Γιόφυρου, πριν οι συνέπειες είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που άφησε πίσω της η φωτιά στη μάντρα.
Η πυρκαγιά προκάλεσε υλικές ζημιές σε επιχείρηση ανταλλακτικών παλαιών αυτοκινήτων, δεν επεκτάθηκε όμως στο πρατήριο υγρών καυσιμων που εδρεύει σε πολύ κοντινή απόσταση.
Στο σημείο έσπευσαν επτα οχήματα και μεγάλος αριθμός από πυροσβέστες που κατάφεραν να περιορίσουν την φωτιά στον χώρο που εκδηλώθηκε και να αποτρέψουν το ενδεχόμενο επέκτασης της σε πρατήριο πώλησης υγρών καυσίμων που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση.


Στο σημείο μετέβησαν 7 οχήματα της Πυροσβεστικής με 25 άνδρες που κατάφεραν πολύ γρήγορα να την ελέγξουν πριν επεκταθεί στο κοντινό πρατήριο καυσίμων, που ήταν και ο μεγάλος φόβος τω
Στο σημείο της πυρκαγιάς βρέθηκαν ο διοικητής πυροσβεστικών υπηρεσιών Κρήτης Δημοσθένης Μπουντουράκης και ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.
Για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες που προκάλεσαν την πυρκαγιά διενεργεί προανάκριση, το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενώ στο χώρο που εκδηλώθηκε παραμένουν δυνάμεις για το ενδεχόμενο τυχόν αναφλέξεων.
Διαβάστε επισης:
-
22 Απριλιου 2026, 10:20Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
22 Απριλιου 2026, 17:49Τραγικό τέλος στην αναζήτηση της 43χρονης Ελευθερίας Γιακουμάκη-εντοπίστηκε νεκρή στο όχημα της -
22 Απριλιου 2026, 21:40Γαύδος: Έντονες αντιδράσεις για τις κατεδαφίσεις πρόχειρων κατασκευών-Πρώτη φορά το νησί είδε ΜΑΤ -
22 Απριλιου 2026, 13:42Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν από 150 ευρώ -
22 Απριλιου 2026, 21:08Ηράκλειο: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η 43χρονη Ελευθερία - Οι κινήσεις του αυτόχειρα -
22 Απριλιου 2026, 12:05Κρήτη-Ντομάτες: Από 4 ευρώ έπεσαν στο 0,5-1,5 ευρώ μέσα σε λίγες μέρες-Τι συνέβη
