«Καμίνι» η Β. Κρήτη - Άγγιξε τους 34 βαθμούς η μέγιστη θερμοκρασία (χάρτης) - Ο καιρός ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου
αγαπημένα σου στη Google
Άγγιξε τους 34 βαθμούς κελσίου η μέγιστη θερμοκρασία στην Κρήτη την Δευτέρα 27/10. Οι 8 υψηλότερες τιμές θερμοκρασίας που κατέγραψαν οι σταθμοί του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr στο νησί δίνονται στον πίνακα που ακολουθεί όπου περιοχές των Χανίων, όπως η Σούδα(33,8) και οι Βρύσες (33,7) αλλά και του Ηρακλείου, όπως τα Μάλια (33,7), «κρατούν τα σκήπτρα».

Ο καιρός την Τρίτη 28 /10
Λίγες τοπικές βροχές στα δυτικά, στα βόρεια και στο Ανατολικό Αιγαίο. Βροχές ή καταιγίδες από το μεσημέρι στα βορειοανατολικά. Άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί.
Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 28 Οκτωβρίου στα δυτική και βόρεια χώρα, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με λίγες βροχές τοπικού χαρακτήρα, κυρίως στα δυτικά και στα Δωδεκάνησα. Από τις μεσημεριανές ώρες βροχές και πιθανώς καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στο Βορειοανατολικό Αιγαίο. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 3 έως 18 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 6 έως 20-22, στη Θεσσαλία από 7 έως 24-26 βαθμούς, στην Ήπειρο από 7 έως 19-20 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 22-24, στα Επτάνησα από 13 έως 21, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 11 έως 20 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 16 έως 23-24 βαθμούς Κελσίου.
-
29 Μαΐου 2026, 22:12Χανιά: Βαρύ πένθος για τον ξαφνικό χαμό του Μανόλη Βαρουξάκη -
29 Μαΐου 2026, 07:50Μελέτης Μελετόπουλος: Χωρίς προοπτική η κίνηση Τσίπρα, το «παιχνίδι» θα παιχτεί στο πατριωτικό κέντρο και γύρω από αυτό! (podcast) -
30 Μαΐου 2026, 09:30Πένθος για την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη-Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Μαρίκα -
29 Μαΐου 2026, 10:00Γρηγόρης Πασπάτης: Το «Νόημα-Κρήτη» θέλει να ανοίξει τον δημόσιο διάλογο για την Ελλάδα του αύριο! (podcast) -
29 Μαΐου 2026, 12:15Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής! -
29 Μαΐου 2026, 07:00Κρήτη: Το χαλάζι «ράβδισε» ελιές και «συγκόμισε» αμπέλια στην Κάτω Μεσαρά – Στο Λασίθι οι βροχές καταστρέφουν την πατάτα!
