ΚΚΕ για τον 27χρονο στο Ηράκλειο που δεν έβρισκε κρεβάτι ΜΕΘ: Στόχος η πλήρης εμπορευματοοίηση της υγείας
αγαπημένα σου στη Google
Το περιστατικό του 27χρονου ασθενή, ο οποίος δεν έβρισκε κρεβάτι ΜΕΘ σε όλη την Κρήτη και τελικά εισήχθη στη ΜΕΘ του Βενιζελείου στις 3:30 π.μ., φανερώνει την εγκληματική πολιτική του εχθρικού κράτους προς τις λαϊκές ανάγκες, που λογαριάζει τις ζωές μας ως κόστος αναφέρει σε σχόλιο του το ΚΚΕ στο Ηράκλειο και προσθέτει: " Είναι η ίδια πολιτική της εμπορευματοποίησης που μας έφερε στο προδιαγραμμένο έγκλημα των Τεμπών.
Πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί ότι συνεχίζουν να παραμένουν κλειστά 16 κρεβάτια εντατικής θεραπείας αφού επανειλημμένα έχουν αναγκαστεί ασθενείς να νοσηλευτούν είτε σε κρεβάτι ΜΕΘ στον ιδιωτικό τομέα είτε έχουν μεταφερθεί από τη Κρήτη στην Αθήνα.
Η επίθεση της κυβέρνησης ΝΔ, συνεχίζοντας στον ίδιο δρόμο με τις προηγούμενες των ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ και υλοποιώντας τη στρατηγική της ΕΕ για πλήρως εμπορευματοποιημένο σύστημα υγείας, θα κλιμακωθεί το επόμενο διάστημα.
Το ΚΚΕ καλεί όλο το λαό να δυναμώσει η οργάνωση των αγώνων ενάντια στην εμπορευματοποίηση της υγείας σε κάθε Νοσοκομείο & Κέντρο Υγείας, σε κάθε χώρο δουλειάς και κλάδο!
Καλούμε κάθε άνθρωπο που δεν μπορεί να διανοηθεί την υγεία ως εμπόρευμα να παλέψει μαζί με το ΚΚΕ για αποκλειστικά σύγχρονη, δημόσια και δωρεάν υγεία. Να αξιοποιήσει τη πείρα του και να γυρίσει την πλάτη στα κόμματα που υποτάσσονται στις στρατηγικές επιλογές της ΕΕ και βάζουν τις ζωές και την υγεία μας σε δεύτερη μοίρα.
Για να ανοίξει ο δρόμος για την ανατροπή του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος, για τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό"
-
31 Αυγουστου 2026, 07:15Λάζαρος Καμπουρίδης: Η Τουρκία φοβάται στρατιωτικά το Ισραήλ, θα στρέψει την ένταση εναντίον της Ελλάδος! (podcast) -
31 Αυγουστου 2026, 13:18Ανώγεια: Θλίψη για την απώλεια της διευθύντριας του ΑΚΟΜΜ Εύης Βρέντζου σε ηλικία 58 ετών -
30 Αυγουστου 2026, 16:34Τραγωδία στα Χανιά: 11χρονη ανασύρθηκε νεκρή από πισίνα ξενοδοχείου -
31 Αυγουστου 2026, 13:15Ιός του Δυτικού Νείλου: Στο κόκκινο έως τα μέσα Σεπτεμβρίου -
31 Αυγουστου 2026, 18:00Κρήτη: Στη ΜΕΘ παραμένει η 63 χρονη που έχει προσβληθεί από τον ιό του Δυτικού Νείλου -
30 Αυγουστου 2026, 21:53Γαλλία - Ελλάδα 0 - 3: Ιστορική πρόκριση στους «8» για την Εθνική ομάδα στο Eurovolley
