Κρήτη: Νέα στοχευμένη επιχείρηση με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στα Ζωνιανά
αγαπημένα σου στη Google
Μια νέα μεγάλη όσο και στοχευμένη επιχείρηση της Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα στα Ζωνιανά και όχι μόνο. Μια μεγάλη κινητοποίηση, η οποία έγινε συμφωνα με πληροφορίες του newshub.gr για τον εντοπισμό συγκεκριμένου ατόμου, το οποίο φέρεται να έχει αναπτύξει παράνομη δραστηριότητα και εμπλοκή στο ζήτημα των παράνομων επιδοτήσεων (δείτε εδώ).
Στην επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. συμμετείχαν συνολικά περίπου 60 ένστολοι που μετέβησαν εκεί από το Ηράκλειο και το Ρέθυμνο. Μεταξύ άλλων μετείχαν δύο διμοιρίες απο το Ηράκλειο, η Δίωξη Ναρκωτικών, η ΟΠΚΕ, το ΤΑΕ Μυλοποτάμου και Ρεθύμνου και η ΕΚΑΜ.
Με βάση τις ίδιες πληροφορίες στο στόχαστρο έχει μπει συγκεκριμένο άτομο, που έχει αποκτήσει μεγάλη περιουσία και ακίνητα σε Ζωνιανά, Ηράκλειο και σε χωριό του Δήμου Χερσονήσου, εκμεταλλευόμενο την είσπραξη παράνομων επιδοτήσεων.
Η επιχείρηση στα Ζωνιανά δεν διήρκεσε πολλή ώρα, ενώ στη διάρκεια της οι αστυνομικοί είχαν κάποιες «χλιαρές» αντιδράσεις. Όπως αναφέρεται, μπορεί η συγκεκριμένη παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. να μην είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα, όμως δε θα είναι η μοναδική, μιας και με βάση το σχεδιασμό, αναμένονται και άλλες στο άμεσο μέλλον.
Διαβάστε επίσης
Βορίζια: 107 καταγγελίες από το 2022 για την οικογενειακή «μαφία» – Τι «άκουσε» ο κοριός της ΕΛ.ΑΣ.
-
19 Μαΐου 2026, 19:10Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας έπαυσε από τα καθήκοντα του τον Πρωτοσύγκελο Ν. Εικοσιδέκα-Αλλαγή και στη θέση του Γ. Αρχιερατικού Επιτρόπου -
20 Μαΐου 2026, 10:20Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
19 Μαΐου 2026, 14:30Αναφορές για οσμή αερίου σε αρκετές περιοχές της Αττικής-Αναζητείται η προέλευση του προβλήματος -
19 Μαΐου 2026, 14:45Προσαρμογή των Αστερουσίων στην Κλιματική Αλλαγή με δενδροφυτεύσεις-Σύμφωνο συνεργασίας Περιφέρειας Κρήτης και Δήμων -
19 Μαΐου 2026, 15:00Οκτώ νέοι αιολικοί σταθμοί παραγωγής ενέργειας στο Λασίθι-Τα σημεία όπου θα εγκατασταθούν -
19 Μαΐου 2026, 10:45Κέλλυ Ιωάννου: Πώς δεν θα πέσουμε θύματα ψηφιακών απατεώνων! (podcast)
