Κρήτη: Νέο περιστατικό διάσωσης- Πεντάχρονο κοριτσάκι κινδύνεψε με πνιγμό σε πισίνα
Μια ημέρα γεμάτη με περιστατικά διάσωσης συνανθρώπων μας από ναυαγοσώστες είναι η σημερινή, κάτι που αποδεικνύει και τη σημασία της παρουσίας αυτών των ανθρώπων σε παραλίες και πισίνες.
Μετά λοιπόν τις διασώσεις που είχαμε στα Μάλια και για τις οποίες σας ενημέρωσε το newshub.gr (Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ) μεγάλη κινητοποίηση υπήρξε και στον Άγιο Νικόλαο για να σωθεί ένα πεντάχρονο κοριτσάκι που κινδύνευσε να πνιγεί ενώ κολυμπούσε σε πισίνα τουριστικής επιχείρησης.
Ευτυχώς στο σημείο υπήρχε ναυαγοσώστης που έβγαλε το παιδί από την πισίνα και πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες. Εκεί βρέθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το κοριτσάκι στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.
Οι γιατροί, όπως αναφέρει η Ανατολή, έκαναν ανάταξη και σύμφωνα με τη Διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής του ΓΝΑΝ Αργυρώ Μανιουδάκη – Νικολαράκη, μετά την πλήρη σταθεροποίηση του θα διακομιστεί στο Ηράκλειο ώστε να είναι κοντά σε ειδική μονάδα για λόγους ασφαλείας.
-
01 Μαΐου 2026, 07:06Ηράκλειο: Έπαιξε στοίχημα να πάρει κύπελλο ο ΟΦΗ και έταξε τα κέρδη στη Μονή Κουδουμά! (Φωτο) -
02 Μαΐου 2026, 07:06Τυμπάκι: Πρωτόγνωρο φαινόμενο να παράγονται πεπόνια σε όλη την Ελλάδα ταυτόχρονα – Οι τιμές παραγωγού δύσκολα θα έχουν διάρκεια -
01 Μαΐου 2026, 15:19Έφυγε από τη ζωή ο συγγραφέας Γιώργος Πολυράκης -
02 Μαΐου 2026, 07:00Δημήτρης Βρύσαλης: Υποστελεχωμένη η ΜΕΘ Παίδων στο ΠΑΓΝΗ - Να απολογηθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης -
01 Μαΐου 2026, 10:55Αιματηρή συμπλοκή στο Ηράκλειο: Άγρια επίθεση σε υπάλληλο μπαρ την Πρωτομαγιά -
01 Μαΐου 2026, 12:10Χρυσή Μουάτσου: Άγχος και Κατάθλιψη δεν είναι «μια φάση» αλλά ένας «εφιάλτης» για εκατομ. ανθρώπους παγκοσμίως! (podcast)
