Κρήτη: Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση του μικρού Άγγελου – Συμπληρωματικές απολογίες από την μητέρα και τον σύντροφό της
αγαπημένα σου στη Google
Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του μικρού Άγγελου στην Κρήτη, που πέθανε μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον πατριό και τη μητέρα του.
Το ζευγάρι θα απολογηθεί συμπληρωματικά την ερχόμενη Παρασκευή, καθώς πλέον αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.
Σύμφωνα με το Star, ήδη έχει ξεκινήσει η μεταγωγή του πατριού από τις φυλακές Γρεβενών με τελικό προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης, εκεί όπου θα απολογηθεί συμπληρωματικά μαζί με τη μητέρα στο τέλος της εβδομάδας που έρχεται.
Επιστρέφουν στο Ηράκλειο γιατί μετά τον θάνατο του παιδιού, εξαιτίας του άγριου βασανισμού του, τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δε αναμένεται να αλλάξουν τους αρχικούς τους ισχυρισμούς, να τα ρίχνει, δηλαδή, ο ένας στον άλλο για την κακοποίηση του παιδιού που το οδήγησε στον θάνατο.
Τις επόμενες ημέρες θα παραδοθούν και νέα στοιχεία από την ιατροδικαστική έκθεση του άτυχου αγοριού. Είναι στοιχεία που ζήτησε η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση. Εκεί θα δοθούν σαφείς απαντήσεις για τα τραύματα στο παιδί.
-
29 Ιουλιου 2026, 22:25Φωτιά στη Σητεία: Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες - Ήχησε το 112 για εκκενώσεις -
30 Ιουλιου 2026, 10:15Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά στο νότιο Ρέθυμνο - Νέα 112 για εκκενώσεις, απεγκλωβίστηκαν 50 άτομα από την Πρέβελη (Live όλες οι εξελίξεις) -
30 Ιουλιου 2026, 15:30Νέα μεγάλη πυρκαγιά στον Πρέβελη - Εκκενώθηκε το Μοναστήρι -
29 Ιουλιου 2026, 12:50Εξάρθρωση συμμορίας σε Αλάγνι και Χαράκι: Συνελήφθησαν τα μέλη της αλλά ο φόβος παραμένει -
29 Ιουλιου 2026, 07:06Τελευταίο αντίο στο Δημήτρη που "έσβησε" στην άσφαλτο: Σήμερα η κηδεία του 27χρονου -
29 Ιουλιου 2026, 16:48Φονική πυρκαγιά στο Ρέθυμνο: Νεκροί δύο πυροσβέστες που εγκλωβίστηκαν μέσα στο όχημά τους (βίντεο)
