Κρήτη: Στα λευκά ο Δήμος Χερσονήσου - Που χιονίζει - Τι να προσέχουν οι οδηγοί (φωτο)
αγαπημένα σου στη Google
Ο Δήμος Χερσονήσου προειδοποιεί τους πολίτες για την επιδείνωση των καιρικών φαινομένων στα ορεινά και ημιορεινά του Δήμου, με έντονες χιονοπτώσεις που επηρεάζουν κυρίως συγκεκριμένους οδικούς άξονες. Ακολουθούν οι λεπτομέρειες της ανακοίνωσης και οι οδηγίες προς τους οδηγούς για ασφαλή μετακίνηση.
Η ανακοίνωση:
Ο Δήμος Χερσονήσου ενημερώνει ότι από τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας επικρατούν χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα του Δήμου, με κατά τόπους έντονα φαινόμενα.
Χιονόπτωση καταγράφεται στους εξής οδικούς άξονες:
- Σταλίδα – Μοχός.
- Μάλια – Κράσι.
- Διακλάδωση Κρασίου έως την είσοδο του Οροπεδίου Λασιθίου.
Οι οδηγοί παρακαλούνται να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος και αυξημένης επικινδυνότητας. Η Πολιτική Προστασία του Δήμου βρίσκεται σε ετοιμότητα και παρακολουθεί την εξέλιξη των φαινομένων, με στόχο τη διασφάλιση της οδικής ασφάλειας και της προστασίας των πολιτών.
Για κάθε νεότερη ενημέρωση, θα ακολουθήσουν σχετικές ανακοινώσεις.


Διαβάστε Επίσης:
Χειμωνιάτικο σκηνικό στην Κρήτη: Βροχές, χαλάζι και χιόνι στο Οροπέδιο Λασιθίου (φωτο)
Πρωινή χαλαζόπτωση σε περιοχές του Ηρακλείου και στα ανατολικά της Κρήτης
-
29 Μαΐου 2026, 22:12Χανιά: Βαρύ πένθος για τον ξαφνικό χαμό του Μανόλη Βαρουξάκη -
29 Μαΐου 2026, 07:50Μελέτης Μελετόπουλος: Χωρίς προοπτική η κίνηση Τσίπρα, το «παιχνίδι» θα παιχτεί στο πατριωτικό κέντρο και γύρω από αυτό! (podcast) -
30 Μαΐου 2026, 09:30Πένθος για την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη-Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Μαρίκα -
29 Μαΐου 2026, 10:00Γρηγόρης Πασπάτης: Το «Νόημα-Κρήτη» θέλει να ανοίξει τον δημόσιο διάλογο για την Ελλάδα του αύριο! (podcast) -
29 Μαΐου 2026, 12:15Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής! -
29 Μαΐου 2026, 07:00Κρήτη: Το χαλάζι «ράβδισε» ελιές και «συγκόμισε» αμπέλια στην Κάτω Μεσαρά – Στο Λασίθι οι βροχές καταστρέφουν την πατάτα!
