Κρήτη
Κρήτη: Στο νοσοκομείο 15χρονος λόγω μέθης
Ένα αγόρι, 15 χρονών μεταφέρθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου και νοσηλεύεται με συμπτώματα μέθης.
Συγκεκριμένα, ο 15χρονος βρισκόταν με τους φίλους του σε χωριό του Ρεθύμνου, όπου κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για νοσηλεία.
Οι Αρχές ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό καθώς ο ανήλικος δεν βρισκόταν σε κατάστημα εκείνη τη στιγμή.
Τέλος, σημειώνεται πως ο ανήλικος δεν τρέχει κάποιον κίνδυνο και είναι καλά στην υγεία του καθώς αναμένει να πάρει εξιτήριο.
Κάντε μας follow:
-
14 Απριλιου 2026, 16:00Ηράκλειο: Καταγγελίες εργαζομένων καθαριότητας για «πειραματισμούς» και σοβαρές ελλείψεις προσωπικού -
15 Απριλιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
15 Απριλιου 2026, 07:05Γιώργος Αϋφαντής: Ο πόλεμος στο Ιράν, ευκαιρία για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα! Ο Τραμπ στρατηγικά χαμένος! (podcast) -
15 Απριλιου 2026, 15:42Ανθρωποκυνηγητό στην Κρήτη: Δραπέτης φυλακών έκανε δύο επιθέσεις με μαχαίρι μέσα σε λίγη ώρα -
15 Απριλιου 2026, 08:50Λειψυδρία – Κρήτη: «Ανάσα» από τις βροχοπτώσεις αλλά το ζητούμενο είναι οι μόνιμες λύσεις -
14 Απριλιου 2026, 18:10Ηράκλειο: Έριξαν μπογιές στο ιδιωτικό ΚΕΠ, ο ιδιοκτήτης του οποίου εμπλέκεται στο κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων (Φωτο)
