Συντονιστική σύσκεψη στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης με ΤΕΕ ΤΑΚ και ΥΔΟΜ Ανατολικής Κρήτης
αγαπημένα σου στη Google
Σύσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, με πρωτοβουλία του ΤΕΕ ΤΑΚ και με τη συμμετοχή των Βουλευτών Ηρακλείου και Λασιθίου Λευτέρη Αυγενάκη και Κατερίνας Σπυριδάκη, των Δημάρχων Φαιστού και Μινώα Πεδιάδας Γρηγόρη Νικολιδάκη και Βασίλη Κεγκέρογλου, καθώς και των Αντιδημάρχων Ηρακλείου, Μαλεβιζίου και Χερσονήσου Νίκου Γιαλυτάκη, Βαγγέλη Παρασύρη και Νίκου Σταυρουλάκη.
Στη συνάντηση, υπό την Γραμματέα κα. Μαρία Κοζυράκη, συμμετείχαν από πλευράς Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ ΤΑΚ η Προέδρος Μαρία Λυδάκη, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ταβερναράκης, ο Γενικός Γραμματέας Αντώνης Κουμπενάκης και τα μέλη Γιάννης Κλάδος και Βαγγέλης Γκούμας. Συμμετείχαν επίσης στελέχη των αρμόδιων Υπηρεσιών Δόμησης των Δήμων της Ανατολικής Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, έγινε εκτενής αναφορά και ελήφθησαν κοινές αποφάσεις για συνεργασία και συνέργειες θεσμικών φορέων, κρατικής διοίκησης και τοπικής αυτοδιοίκησης σε κρίσιμα πολεοδομικά και χωροταξικά θέματα που αφορούν στην έκδοση αδειών δόμησης, στον έλεγχο κατασκευών και τα αυθαίρετα, στην εκπόνηση των Τοπικών και Ειδικών Πολεοδομικών Σχεδίων, και άλλα ζητήματα που απασχολούν τις Υπηρεσίες Δόμησης, τον τεχνικό κόσμο, τη Διοίκηση, και το σύνολο των επενδυτικών και αναπτυξιακών έργων που σχεδιάζονται ή υλοποιούνται στην Κρήτη.
-
15 Ιουλιου 2026, 15:12Από την Ελεύθερνα Ρεθύμνου η 24χρονη Αναστασία που έφυγε τόσο άδικα στον Πειραιά -
16 Ιουλιου 2026, 09:30Η ανάπτυξη της "αρπαχτής" γύρω από το νέο αεροδρόμιο του Καστελίου-Κανένας σχεδιασμός -
15 Ιουλιου 2026, 13:44«Έφυγε μια σπουδαία φίλη, μια σπουδαία κυρία» έγραψε ο Γιώργος Κωνσταντίνου αποχαιρετώντας την Μάρω Κοντού -
15 Ιουλιου 2026, 10:30Βαγγέλης-Μπασάρ Μούσσα: Η επιρροή της Τουρκίας στη Συρία είναι εκτεταμένη και μη αναστρέψιμη! (podcast) -
15 Ιουλιου 2026, 13:54Ηράκλειο: Μεγάλη κινητοποίηση για φωτιά στο Μελιδοχώρι – Μήνυμα από το 112, σηκώθηκε και ελικόπτερο (φωτογραφία+ βίντεο) -
16 Ιουλιου 2026, 07:15Γιώργος Βουλγαράκης: Πώς Μητσοτάκης, Τσίπρας και Σαμαράς γίνονται οι πρωταγωνιστές των εκλογών! (podcast)
