Κρήτη: Σύλληψη δύο ανδρών για διακίνηση ναρκωτικών σε ανηλίκους
αγαπημένα σου στη Google
Στα χέρια των Αρχών βρέθηκαν δύο άνδρες πακιστανικής καταγωγής, ηλικίας 44 και 34 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε ανήλικους μέσα στον Δημοτικό Κήπο του Ρεθύμνου.
Η σύλληψή τους πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, που βασίστηκε σε καταγγελίες και πληροφορίες από πολίτες.
Οι δύο φερόμενοι δράστες πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω τη στιγμή που φέρονται να προχωρούσαν σε αγοραπωλησία ναρκωτικών με δύο 17χρονους. Η παρουσία ανηλίκων στο "ραντεβού" ενίσχυσε τον κοινωνικό αντίκτυπο της υπόθεσης.
Σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια τους, οι αστυνομικοί εντόπισαν περίπου 800 γραμμάρια κάνναβης, μικρή ποσότητα κοκαΐνης, μια ζυγαριά ακριβείας, καθώς και ποσότητα μαγειρικής σόδας — υλικό που, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, χρησιμοποιούσαν για τη νοθεία των ουσιών.
Η υπόθεση προκαλεί σοβαρό προβληματισμό στην τοπική κοινωνία, καθώς επιβεβαιώνει πως οι διακινητές πλέον στοχεύουν απροκάλυπτα σε ανήλικους χρήστες, γεγονός που αναδεικνύει τη διάσταση του προβλήματος στις νεαρές ηλικίες.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Συνελήφθησαν χθες (18.06.2025) το απόγευμα στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνης, δύο (2) αλλοδαποί ηλικίας 44 και 34 ετών και δυο (2) ανήλικοι ημεδαποί, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο του ειδικού σχεδιασμού και δράσεων που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνης για την καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων που περιήλθαν στην ανωτέρω Υπηρεσία σύμφωνα με την οποία οι δύο αλλοδαποί διακινούν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών σε περιοχές του Ρεθύμνου, χθες (18.06.2025) το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

-
28 Σεπτεμβριου 2026, 07:27Οι θάλασσες της Ευρώπης βράζουν – Χάνονται αστακοί και φύκια, «εισβάλλουν» νέα είδη -
28 Σεπτεμβριου 2026, 12:02Βολές στο κέντρο... της Δευτέρας! -
29 Σεπτεμβριου 2026, 13:00Αποκλειστικό-Λασίθι: Δηλώνει γιατρός και πίσω από τα κολοκυθάκια και τα μπρόκολα πραγματοποιεί αμφιλεγόμενες θεραπείες -
28 Σεπτεμβριου 2026, 13:14Γ. Μαζωνάκης - Νέα ερωτήματα: Νοσηλεύτρια είχε αποκαλύψει ότι είχε κάνει υδροθεραπεία στο ιατρείο την προηγούμενη μέρα από τον θάνατό του -
28 Σεπτεμβριου 2026, 07:00Δανειοθάλαμος ασβεστόλιθου στον Μοχό: Κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και ζητούν την ματαίωση του έργου -
28 Σεπτεμβριου 2026, 07:15Σ. Κωνσταντινίδης: Πώς έγινε παγκόσμια δύναμη η τουρκική αμυντική βιομηχανία και «ζόμπι» η ελληνική! (podcast)
