Κρήτη: Τουρίστρια εγκλωβίστηκε σε μονοπάτι προς Μπάλο - Επιχείρηση διάσωσης από την πυροσβεστική
αγαπημένα σου στη Google
Η Γερμανίδα κάλεσε το 112 στις 5.40 το απόγευμα του Σαββάτου.
Μια ακόμη κινητοποίηση από την πυροσβεστική υπηρεσία της Κρήτης, βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και διάσωση μιας 37χρονης αλλοδαπής τουρίστριας που ενώ πεζοπορούσε από τα Φαλάσαρνα προς τον Μπάλο, έχασε τον προσανατολισμό της.
Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου κάλεσε το 112 ζητώντας βοήθεια και άμεσα κλιμάκιο από το Π.Κ. Κισσάμου με 10 άνδρες, την ΕΜΑΚ και την Ομάδα "Ίκαρος", ξεκίνησαν την επιχείρηση με τα τελευταία στοιχεία να αναφέρουν ότι έχει εντοπιστεί το στίγμα της από drone, ωστόσο η προσέγγιση της είναι δύσκολη με δεδομένο πλέον ότι έχει πέσει και το σκοτάδι.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Γερμανίδα που έχει ανοιχτό το κινητό της , με λίγη εναπομείνασα μπαταρία,δεν έχει τραυματιστεί, ενώ όσο περνάνε οι ώρες , δυσκολεύει και η επιχείρηση με τελικό στόχο την έξοδο της Γερμανίδας από το σημείο που είναι εγκλωβισμένη τις τελευταίες ώρες.
Φωτογραφία αρχείου
-
29 Μαΐου 2026, 22:12Χανιά: Βαρύ πένθος για τον ξαφνικό χαμό του Μανόλη Βαρουξάκη -
30 Μαΐου 2026, 09:30Πένθος για την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη-Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Μαρίκα -
31 Μαΐου 2026, 11:58Αργία Αγίου Πνεύματος: Τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία και φροντιστήρια κλειστά – Ανοιχτά τα περισσότερα καταστήματα - σούπερ μάρκετ -
30 Μαΐου 2026, 08:40Αποκαλύψεις για το άγριο έγκλημα στη Μεσσαρά με θύμα τον πρόεδρο της κοινότητας Απεσωκαρίου-"Κλίμα «τρομοκρατίας" -
30 Μαΐου 2026, 07:15Γιάννης Πρεκατσουνάκης: Η Μάχη του Ηρακλείου 20-29 Μαΐου 1941 (podcast) -
31 Μαΐου 2026, 07:10Η μάχη του Ηρακλείου (20-29 Μαΐου 1941): Η πιο άγνωστη σελίδα της Μάχης της Κρήτης
